صفحه اصلی مهاجرت به استرالیا
مهاجرت به استرالیا
استرالیا ششمین کشور پهناور جهان با جمعیتی در حدود 26 میلیون نفر بوده و سالهاست که در لیست مهاجر پذیر ترین کشورهای دنیا قرار دارد . این کشور به عنوان مقصد محبوب بسیاری از مهاجران به خصوص ایرانی ها برای کار، اقامت، تحصیل و سرمایه گذاری شناخته میشود.
وکیل مهاجرت استرالیا بیشتر بخوانید
مزایای مهاجرت به استرالیا:
در رتبه بندی قابل سکونت ترین شهرهای جهان که هر ساله توسط Economist Intelligence Unit انجام و منتشر می شود،شهرهای بزرگ استرالیا نظیر ملبورن، سیدنی، پرث ، بریزبن و ادلاید همواره در لیست ده شهر برتر جهان برای زندگی انتخاب شده اند. (رتبه هایی بالاتر از زوریخ و ژنو سوئیس)
خدمات درمانی و آموزشی با کیفیت ، آب و هوای عالی، استانداردهای فوق العاده برای زندگی شهروندان، نرخ تورم پایین ، ثبات اقتصادی، تنوع وام ها با نرخ بهره ی پایین، کمک هزینه های متنوع دولت برای ساکنان ، بالا بودن دستمزدها برای افراد متخصص و همچنین شرایط ایده آل برای جذب سرمایه گذاران خارجی ، باعث شده است تا هر ساله عده ی زیادی برای مهاجرت به استرالیا از طریقویزاهای مختلف اقدام نمایند.علاوه بر موارد فوق مدت زمان شهروند شدن در استرالیا (سیتیزنشیپ) و اخذ پاسپورت معتبر این کشور (که در سال 2021به عنوان دومین پاسپورت برتر جهان شناخته میشود) نسبت به سایر کشورها کوتاهتر بوده و افراد واجد شرایط پس از 4 سال میتوانند پاسپورت استرالیا را دریافت نمایند.
روش های موجود برای مهاجرت به استرالیا :
به طور کلی برای مهاجرت به استرالیا ویزاهای بسیار متنوعی وجود دارد رایج ترین ویزاها را در ادامه مشاهده میفرمایید:
⊗ویزای نیروی کار ماهر (ویزای تخصص و مهارت- ساب کلاس ها:189،190،491)
⊗ویزای تحصیلی (ساب کلاس 500)
⊗ ویزای سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی (ساب کلاس 188)
⊗ ویزای گلوبال تلنت
⊗ ویزاهای دارای اسپانسری کارفرما در استرالیا
⊗ویزای فارغ التحصیلان از دانشگاه های شناخته شده
⊗ ویزاهای نامزدی و ازدواج
⊗ویزای توریستی
بهترین روش برای مهاجرت به استرالیا در سال 2021 و 2022 :
اولین گام برای مهاجرت موفق اطلاع از قوانین و شرایط مهاجرتی به روز هر کشوری میباشد در ادامه به بررسی شرایط مهاجرت به استرالیا در سال 2021 و تغییراتی که در قوانین و ... به وجود آمده است
اداره مهاجرت استرالیا برای سال مهاجرتی 2022-2021 سه گروه ویزا را در لیست ویزاهای اولویت دار قرار داده است این ویزاها عبارتند از:
v ویزای سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی (ساب کلاس 188)
v ویزای گلوبال تلنت
v ویزاهای دارای اسپانسری کارفرما در استرالیا
ظرفیت این ویزاها نسبت به سالهای گذشته افزایش چشمگیری داشته است و شانس موفقیت در اخذ آنها نسبت به سایر ویزاها بالاتر است.
پرطرفدارترین ویزاها بین متقاضیان ایرانی ویزای سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی (ساب کلاس 188) ، ویزای نیروی کار ماهر میباشد. با تکمیل فرم های ارزیابی هر کدام از این دو ویزا میتوانید از مشاوره ی تخصصی و رایگان مشاوران یونیک ویزا بهره مند شوید:
*فرم ارزیابی ویزای نیروی کار ماهر
بررسی اجمالی ویزای نیروی کار ماهر در سال مهاجرتی 2022-2021:
ویزای نیروی کار ماهر شامل سه ساب کلاس 189-190 و 491 است که ساب کلاس 190 و 189 امکان مهاجرت به استرالیا با اقامت دائم از بدو ورود را برای متقاضی فراهم میکنند و ساب کلاس 491امکان مهاجرت به استرالیا با ویزای مشروط 5 ساله (با قابلیت تمدید شدن به اقامت دائم پس از سه سال) را به متقاضی میدهد.
بررسی اجمالی ویزای سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی (ساب کلاس 188) سال مهاجرتی 2022-2021:
این ویزا کم هزینه ترین روش سرمایه گذاری در استرالیا میباشد و به عنوان یکی از بهترین روش ها برای مهاجرت تجار، دارندگان جواز کسب و پزشکان/دندانپزشکان محسوب میگردد. عدم نیاز به انتقال سرمایه تادو سال پس از ورود به استرالیا ، عدم نیاز به مدرک زبان و مدرک تحصیلی دانشگاهی و امکان تبدیل این ویزا به اقامت دائم استرالیا از مهم ترین دلایل انتخاب ویزای سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی جهت مهاجرت به استرالیا میباشد.
ظرفیت ایالتهای استرالیا برای ویزاهای تخصص و مهارت(ساب کلاس 190 و 491) و ویزای سرمایه گذاری/کارافرینی (ساب کلاس 188) در سال مهاجرتی 2021-2022 :
سرمایه گذاری در استرالیا را اینجا بخوانید
هزینه های مهاجرت به استرالیا در سال 2021 (سال مهاجرتی 2022-2021):
اطلاع از هزینه ها نقش مهمی در برنامه ریزی و تصمیم گیری متقاضیان دارد. هزینه مهاجرت به استرالیا بسته به روش مهاجرت و نوع ویزا متفاوت است ولی هزینه ها بصورت کلی به سه دسته تقسیم می گردند.
* هزینه های دولتی (این هزینه ها به اداره مهاجرت استرالیا ، ایالتها، سازمان های ارزیابی کننده مدارک و موارد مشابه پرداخت میگردد)
* هزینه حق الوکاله (این هزینه به وکیلی که برای مهاجرت انتخاب نموده اید پرداخت میگردد)
*هزینه های متفرقه (هزینه آماده سازی مدارک تکمیلی ویزاهای مختلف نظیر گزارش های ارزیابی، طرح های تجاری ، ترجمه مدارک و ...)
هزینه های دولتی:
همانطور که گفته شدهزینه های دولتی هزینه هایی هستند که متقاضی باید به سازمانهای استرالیایی نظیر اداره مهاجرت پرداخت نماید. باید توجه داشت که حتی در صورت رد شدن درخواست ویزا، این هزینه ها عودت داده نمیشود.
در جدول زیر هزینه ی ویزا اپلیکیشن در سال مالی 2021-2022که متقاضی میبایست به اداره مهاجرت استرالیا پرداخت نماید را ملاحضه مینمایید :
هزینه ارزیابی مدارک تحصیلی و شغلی برای متقاضیان ویزای تخصص و مهارت/ نیروی کار ماهر در سال جاری (2021) به شرح جدول زیر است:
سازمان مهندسین استرالیا |
1178دلار استرالیا |
انجمن کامپیوتر استرالیا |
500 دلار استرالیا |
سازمان VETASSESS |
927دلار استرالیا |
هزینه حق الوکاله:
میزان حق الوکاله با توجه به ساب کلاس های مختلف مقادیر متفاوتی دارد و معمولا طی دو الی چهار قسط دریافت میگردد.از طریق تماس با موسسه می توانید از جزئیات آن آگاه شوید.
هزینه های متفرقه:
1)هزینه های حسابرسی
ارزشیابی اموال و نوشتن طرح تجاری(مختص ویزای سرمایه گذاری از طریق کارافرینی)
افرادی که قصد مهاجرت به استرالیا با ویزای سرمایه گذاری را داشته باشند میبایست حسابرسی بیزینس خود در ایران ، طرح تجاری مورد نظر برای بعد از ورود به استرالیا و همچنین ارزیابی ارزش املاک خود در ایران را را به اداره مهاجرت ارائه نمایند . این هزینه ها بسته به قیمت ملک، گردش مالی بیزینس و ... متغیر هستند از طریق تماس با موسسه می توانید از جزئیات آن آگاه شوید.
2) هزینه های پستی:
هزینه ارسال مراسلات چشمگیر نمیباشد. چرا که در اکثر مواقع مدارک از طریق آنلاین به سازمانهای ارزشیابی مدارک و اداره مهاجرت استرالیا ارسال می گردند. در خصوص ویزاهای سرمایه گذاری اصل مدارک به استرالیا ارسال میگردد که هزینه آن معمولا بیش از 2 میلیون تومان نخواهد بود.
3)هزینه ترجمه مدارک برای مهاجرت به استرالیا :
هزینه ترجمه مدارک تقریبا غیر قابل پیش بینی می باشد. چرا که با تعداد و حجم مدارک مورد نیاز جهت ترجمه رابطه مستقیم دارد. صرف نظر از نوع ویزای درخواستی، تمامی متقاضیان مهاجرت به استرالیا نیاز به ترجمه مدارکشان به زبان انگلیسی خواهند داشت. ترجمه مدارک به دو صورت مورد قبول مراجع استرالیایی خواهد بود:
-ترجمه مدارک با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
- ترجمه مدارک با مهر ناتی
هزینه ترجمه ناتی حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد کمتر از هزینه ترجمه رسمی با تایید دادگستری است و به همین علت، اکثر متقاضیان مهاجرت به استرالیا از ترجمه ناتی استفاده میکنند.
4) هزینه تست پزشک برای مهاجرت به استرالیا:
جهت دریافت برخی ویزاها نیازمند انجام برخی آزمایشات توسط پزشکان معتمد سفارت استرالیا میباشید. هزینه ی انجام این تستها و ارسال آنها توسط پزشک برای اداره مهاجرت استرالیا معمولا بیش از یک میلیون تومان تومان نخواهد بود.
سوالات متداول جهت مهاجرت به استرالیا:
چرا گروه مهاجرتی یونیک ویزا را برای مهاجرت به استرالیا انتخاب نماییم؟
مجموعه ی ما از سال 2008 فعالیت خود را همزمان در دفتر تهران و دفتر سیدنی آغاز نموده است و تمام وکلای ما مورد تایید سازمان MARA (وکلای ثبت شده ی اداره مهاجرت استرالیا)هستند.
در جهت حفظ خوشنامی و اعتباری که در نتیجه ی سالها تلاش و کوشش نزد موکلان گرامی کسب نموده ایم، پرونده ی هر متقاضی پیش از عقد قرارداد زیرنظر گروهی متشکل از وکیل و کارشناسان ویزا مورد بررسی قرار گرفته و تنها در صورتیکه شانس اخذ ویزا برای پرونده بیش از 80 درصد تخمین زده شود قرارداد با متقاضی بسته شده و همکاری با ایشان آغاز میگردد.
بخشی از خدمات ما عبارتند از:
- مشاوره تلفنی و حضوری رایگان و واقع بینانه جهت بررسی شرایط کلی متقاضی
- پیشنهاد بهترین ساب کلاس ویزا با توجه به شرایط موجود و امتیازات متقاضی
- راهنمایی و مشاوره ی کاملا تخصصی در خصوص تکمیل مدارک و فرم های مورد نیاز
- تشکیل پرونده متقاضی دراداره ارزیابی مربوطه و اداره مهاجرت استرالیا
- مطلع نمودن موکلین از آخرین تغییرات قوانین مهاجرت و به روز رسانی پرونده ها
- مکاتبه با نهاد های مربوطه(از جمله ادارات ارزیابی، اداره مهاجرت، دانشگاه ها و ...) در طول پروسه به نمایندگی از طرف موکلین
- مشاوره تخصصی در زمینه آماده سازی گزارش های حسابرسی ، گزارش ارزیابی دارایی ها و آماده سازی طرح های تجاری برای متقاضیان ویزای سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی
- معرفی نامینیتور به متقاضیان ویزای گلوبال تلنت
جهت بررسی سایر خدمات به صفحه ی خدمات ما مراجعه فرمایید.
در ویدئوهای زیر نیز به صورت اجمالی به برخی از پرشمار ترین سوالات متقاضیان پاسخ داده شده است:
متاهل بودن یا داشتن فرزند یک مزیت برای اخذ ویزاهای استرالیا محسوب میشود؟
داشتن فرزند تاثیری بر پرونده ی ویزاهای اقامتی ندارد ولی در خصوص ویزاهای موقت مانند توریستی و تحصیلی چنانچه همسر و فرزند در کیس شما نباشند و در ایران بمانند به عنوان ضمانت بازگشت شما در نظر گرفته شده و شانس شما را در اخذ ویزا افزایش میدهد.. در خصوص ویزاهای اقامتی، در ویزای نیروی کار ماهر (ساب کلاس 189، 190 و 491) اگر همسر متقاضی اصلی دارای شرایط زیر باشد میتواند به امتیازات او اضافه نماید:
- سن کمتر از 44 سال داشته باشد، شهروند استرالیا نباشد، دارای ارزیابی (اسسمنت) مثبت از سازمان مربوطه باشد ، آیلتس 6 (یا مدارک زبان معادل با این نمره) داشته باشد : 10 امتیاز
-سن کمتر از 44 سال داشته باشد، شهروند استرالیا نباشد، فقط دارای آیلتس 6 (یا مدارک زبان معادل با این نمره) باشد : 5 امتیاز
راهنمای مراحل ورود پزشکان ایرانی به جامعۀ پزشکی استرالیا
چگونه شهروند استرالیا شده و پاسپورت استرالیا را دریافت نماییم؟
برای اخذ حق شهروندی (Citizenship) پس از مهاجرت به استرالیا با ویزاهای دائم ، مشروط یا موقت باید:
-حداقل ۴ سال اخیر را با ویزایی قانونی در استرالیا زندگی کرده باشید.
-یک سال آخر قبل از درخواست شهروندی، باید اقامت دائم استرالیا را داشته باشید.
-در 4 سال گذشته بیش از یکسال را در خارج از استرالیا نگذرانده باشید (در سال آخر قبل از درخواست شهروندی بیش از 90 روز نباید خارج از استرالیا بوده باشید)
-پس از مهاجرت به استرالیا شخصیت اجتماعی موجهی دارا بوده باشید .
چنانچه بعد از ۱۸ سالگی ( پس از مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت دائم )، مجموعا بیش از یکسال در کشور دیگری اقامت داشته اید، باید گواهی عدم سوء پیشینه آن کشور را نیز ارائه نمایید.
مزایای شهروند استرالیا شدن چیست؟
- دریافت پاسپورت استرالیایی و سفر به بسیاری از کشورها بدون نیاز به ویزا
- امکان ورود و خروج بدون محدودیت به استرالیا
- داشتن حق رای در کلیه انتخابات کشور استرالیا
- عدم نیاز به پرداخت شهریه دانشگاه در زمان تحصیل (در این صورت شهریه دانشگاه باید بعد از پایان تحصیلات و اشتغال به کار به اقساط بازپرداخت شود)
- امکان کار در بخش های دولتی یا نیروی دفاعی و نظامی استرالیا
- برخورداری از حمایت دولت استرالیا بیرون از خاک این کشور
- امکان زندگی در خارج از استرالیا بدون نگرانی از باطل شدن حق اقامت و شهروندی
چرا باید وکیل عضو سازمان MARA انتخاب نماییم؟
1- دارای اطلاعات کامل و به روز از قوانین و روش های مهاجرت به استرالیا میباشد.
2- موظف است که برای منافع قانونی شما عمل نموده و بر اساس ضوابط مشخص ، آگاهی و راهنمایی دقیق به شما ارائه دهد.
3- پول شما را تا زمان ارائه خدمات در حساب مشخصی قرار داده و هر چند وقت یکبار حسابشان مورد بررسی و ممیزی قرار میگیرد.
4- سوابق مشتریان را تا 7 سال به درستی نگهداری میکنند.
5- به عنوان نماینده شما بوده و نتیجه درخواست ویزایتان را به شما اطلاع میدهند.
پروانه وکلای مهاجرت به استرالیا از طریق این سازمان هر 3 سال یک بار صادر شده و وکلا بر اساس تعداد نتایج مثبت در پروندها ارزیابی میشوند.
آزمون های زبان مورد قبول، مدت اعتبار و نحوه ی معادل سازی نمرات آن ها برای مهاجرت به استرالیا:
1)سطحFunctional English
نمرات بالا تنها در صورتی که در یکسال قبل از درخواست ویزا اخذ شده باشند مورد قبولند و اگر قبل از این زمان اخذ شده اند نزد اداره مهاجرت استرالیا فاقد اعتبار هستند.
2)سطحVocational English
نمرات بالا در صورتی که تا سه سال قبل از درخواست ویزا اخذ شده باشند نزد اداره مهاجرت استرالیا دارای اعتبار هستند.
3) سطحCompetent English
مدت زمان اعتبار نمرات بالا بستگی به ساب کلاس ویزایی دارد که برای آن اقدام مینمایید. به عنوان مثال برای متقاضیان ویزای Skilled worker چنانچه مدرک تا سه سال قبل از اخذ دعوتنامه دریافت شده باشند نزد اداره مهاجرت استرالیا دارای اعتبار است.
4) سطح Proficient English
نمرات بالا در صورتی که تا سه سال قبل از دریافت دعوتنامه برای درخواست ویزا اخذ شده باشند نزد اداره مهاجرت استرالیا دارای اعتبار هستند.
5) سطح Superior English
نمرات بالا در صورتی که تا سه سال قبل از دریافت دعوتنامه برای درخواست ویزا اخذ شده باشند نزد اداره مهاجرت استرالیا دارای اعتبار هستند.
مدت زمان صدور ویزاهای استرالیا :
بازه ی زمانی لازم برای اخذ ویزاهای استرالیا متفاوت بوده و به عوامل مختلفی بستگی دارد آنچه در ادامه ملاحظه مینمایید آمار مربوط به پیش از شیوع بیماری کووید 19 میباشد:
*مدت زمان بررسی مدارک ویزای تخصص و مهارت:
-ساب کلاس 189:
75 درصد اپلیکیشن ها: 5 ماه
90 درصد اپلیکیشن ها:14 ماه
-ساب کلاس 190:
75 درصد اپلیکیشن ها: 5 ماه
90 درصد اپلیکیشن ها: 6 ماه
-ساب کلاس 491:
آمار دقیقی اعلام نشده است
*مدت زمان بررسی مدارک ویزای کمبود موقت تخصص (ساب کلاس 482):
-نوع کوتاه مدت و میان مدت:
75 درصد اپلیکیشن ها: 3 ماه
90 درصد اپلیکیشن ها: 4 ماه
-نوع توافقنامه کاری :
آمار دقیقی اعلام نشده است
* مدت زمان بررسی مدارک ویزای ویزای توریستی (ساب کلاس 600):
-نوع توریستی:
75 درصد اپلیکیشن ها: 66 روز
90 درصد اپلیکیشن ها: 78 روز
-نوع دارای اسپانسر خانوادگی:
75 درصد اپلیکیشن ها: 3 ماه
90 درصد اپلیکیشن ها: 4 ماه
-نوع بیزینسی(business visitor):
75 درصد اپلیکیشن ها: 10 روز
90 درصد اپلیکیشن ها: 3 ماه
* مدت زمان بررسی مدارک ویزاهای نامزدی و ازدواج:
ساب کلاس 309:
75 درصد اپلیکیشن ها: 16 ماه
90 درصد اپلیکیشن ها: 22 ماه
ساب کلاس 100 :
75 درصد اپلیکیشن ها: 12 ماه
90 درصد اپلیکیشن ها: 23 ماه
ساب کلاس 801:
75 درصد اپلیکیشن ها: 7 ماه
90 درصد اپلیکیشن ها: 17 ماه
ساب کلاس 820:
75 درصد اپلیکیشن ها: 19 ماه
90 درصد اپلیکیشن ها: 24 ماه
* مدت زمان بررسی مدارک ویزاهای تحصیلی (ساب کلاس 500):
-نوعPostgraduate Research:
75 درصد اپلیکیشن ها: 4 ماه
90 درصد اپلیکیشن ها: 8 ماه
-نوع Higher Education::
75 درصد اپلیکیشن ها: 4 ماه
90 درصد اپلیکیشن ها: 4 ماه
-نوع Independent ELICO:
75 درصد اپلیکیشن ها: 78 روز
90 درصد اپلیکیشن ها: 3 ماه
-نوع دانش آموزی/ مدرسه :
75 درصد اپلیکیشن ها: 4 ماه
90 درصد اپلیکیشن ها: 5 ماه
مدت زمان بررسی مدارک ویزای کار موقت برای افراد با تخصص ویژه:
75 درصد اپلیکیشن ها: 19 روز
90 درصد اپلیکیشن ها: 54 روز
توجه داشته باید که زمانهای اعلام شده بابت بررسی مدارک در اداره مهاجرت استرالیا است. بنابرین در برخی ویزاها که قبل از ارسال مدارک به اداره مهاجرت نیاز به گذراندن مراحلی مانند اخذ اسپانسر ایالتی، اسسمنت یا ... دارند آن زمانها نیز به پروسه زمانی مهاجرت فرد اضافه میشود.
تغییرات ویزای دانشجویی استرالیا در سال 2021:
در برخی موارد، درخواست های ویزای دانشجویی باید با شواهدی ارائه شود که ثابت کند متقاضیان ویزاهای تحصیلی برای ادامه تحصیل خود در استرالیا از منابع مالی کافی برخوردار هستند.
وزارت امور داخلی در سال گذشته اعلام کرد که حداقل مبلغ مورد نیاز توانائی مالی برای ادامه تحصیل در استرالیا افزایش خواهد یافت. این افزایش از 3/2درصد شروع و بر مبنای شاخصهای قیمت برای مصرف کننده در استرالیا (CPI) افزایش خواهد داشت.
برای دانشجو یا گاردین: 20290 دلار استرالیا
برای همسر: 7100 دلار استرالیا
برای هر فرزند: 3040 دلار استرالیا
مهمترین تغییرات عبارتند از:
*برای دانشجویان بین المللی که در حال حاضر ویزای دانشجویی معتبری دارند و از خارج از استرالیا بصورت آنلاین مشغول به تحصیل هستند ، این دوره آنلاین نیز جزو سوابق تحصیلی مورد نیاز برای اخذ ویزای کار پس از فارغ التحصیلی ، در نظر گرفته خواهد شد.
*دانشجویان بین المللی که تحصیلات خود را به اتمام رسانده اند، در صورت عدم امکان حضور در استرالیا به دلیل محدودیت هایناشی از COVID-19می توانند از خارج از استرالیا برای Graduate visaدرخواست دهند.
*پروسه بررسی اپلیکیشن های ویزای دانشجویی قرار است مجددا شروع شود بنابرین دارندگان ویزای تحصیلی امادگی سفر پس از باز شدن مرزها را داشته باشند.
*برخی از دانشجویان بین المللی که در طول اعتبار ویزای دانشجویی به دلیلCOVID-19قادر به اتمام تحصیلات خود نشده اند میتوانند به صورت رایگان برای ویزای دانشجویی جدید درخواست دهند.
*در صورت بروز اختلال در برگزاری یا اعلام نتایج آزمون های زبان انگلیسی به دلیل COVID-19به متقاضیان ویزای دانشجویی وقت بیشتری داده می شود تا نتایج آزمون زبان انگلیسی را ارائه دهند.
برترین دانشگاه های استرالیا:
استرالیا مقصد تعداد بسیار زیادی دانشجو می باشد که هر ساله در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی این کشور پذیرفته می شوند. طبق رتبه بندی دانشگاه های برتر جهان در سال 2021 دانشگاه های استرالیا نیز بین 100 دانشگاه برتر حضور داشته و رتبه های قابل قبولی کسب نموده اند:
- The Australian National University (Canberra) – رتبه 31
- The University of Sydney (New South Wales) – رتبه 40
- The University of Melbourne (Victoria) – رتبه 41
- The University of New South Wales (NSW) – رتبه 44
- The University of Queensland (Queensland) – رتبه 46
- Monash University (Victoria) – رتبه 55
- The University of Western Australia (Western Australia) – رتبه 92
-
دانشگاه ملی استرالیا (ANU)
مطابق رتبه بندی 100 دانشگاه برتر جهان در سال 2021 این دانشگاه در جایگاه31 قرار دارد .
جالب است بدانید دو نفر از نخست وزیران استرالیا جزو فارغ التحصیلان این دانشگاه بوده اند و این دانشگاه توسط پارلمان استرالیا در پایتخت این کشور ساخته شده است.
-
دانشگاه ملبورن
دانشگاه ملبورن در سال 1853 تاسیس گردیده است.مطابق رتبه بندی 100 دانشگاه برتر جهان در سال 2021 این دانشگاه در جایگاه41 قرار دارد. افراد فارغ التحصیل از دانشگاه ملبورن بیشتر از فارغ التحصیلان سایر دانشگاه ها موفق به کسب جایزه نوبل شده اند.
-
دانشگاه New South Wales
مطابق رتبه بندی 100 دانشگاه برتر جهان در سال 2021 دانشگاه New South Walesدر جایگاه44 قرار دارد. این دانشگاه در سال 1949 تاسیس گردیده و میلیونرهای فارغ التحصیل شده از این دانشگاه در مقایسه با سایر دانشگاه ها بسیار بیشتر هستند. این دانشگاه دارای ارتباطات علمی و پژوهشی با حدود 200 دانشگاه دیگر در جهان است و چشم انداز آن برای سال 2025 تبدیل شدن به برترین دانشگاه استرالیا میباشد.
-
دانشگاه کویینزلند
مطابق رتبه بندی 100 دانشگاه برتر جهان در سال 2021 دانشگاه کویینزلند رتبه 46 را کسب نموده است. از جمله دستاوردهای مفید این دانشگاه میتوان به کشف واکسن HPV جهت پیشگیری از سرطان اشاره نمود.
-
دانشگاه سیدنی
مطابق رتبه بندی 100 دانشگاه برتر جهان در سال 2021 دانشگاه سیدنی در جایگاه 40 قرار دارد. این دانشگاه در سال 1850 در استرالیا تاسیس شده و به عنوان قدیمی ترین دانشگاه این کشور شناخته میشود. این دانشگاه به دلیل معماری زیبای ساختمانهایش مشهور است.
-
دانشگاه موناش
مطابق رتبه بندی 100 دانشگاه برتر جهان در سال 2021 این دانشگاه در جایگاه 55 قرار دارد. دانشگاه موناش همکاری های علمی و پژوهشی بسیار متعددی با سایر دانشگاه ها (خارج و داخل استرالیا) دارد.
-
دانشگاه استرالیای غربی
(UWA)
مطابق رتبه بندی 100 دانشگاه برتر جهان در سال 2021 دانشگاه استرالیای غربی رتبه ی 92 را کسب نموده است. این دانشگاه در سال 1911 تاسیس گردیده و دارای 9 دانشکده میباشد.
-
دانشگاه آدلاید
مطابق رتبه بندی 100 دانشگاه برتر جهان در سال 2021 دانشگاه ادلاید در جایگاه 109 قرار دارد.این دانشگاه نیز در رتبه 109 قرار گرفته است. این دانشگاه در سال 1874 تاسیس شده و شامل 5 دانشکده میباشد.
-
دانشگاه تکنولوژی سیدنی (UTS)
مطابق رتبه بندی 100 دانشگاه برتر جهان در سال 2021 این دانشگاه در جایگاه 176 قرار دارد این دانشگاه علاوه بر رشته های مرتبط با تکنولوژی در رشته هایی مانند حقوق و هنر نیز صاحب نام است.
-
دانشگاه نیوکاسل
مطابق رتبه بندی 100 دانشگاه برتر جهان در سال 2021 دانشگاه نیوکاسل در جایگاه 224 قرار دارداین دانشگاه در سال 1965 تاسیس گردیده است.
مجموع ظرفیت پذیرش نیروی کار خارجی توسط کشور استرالیا:
مجموع ظرفیت پذیرش نیروی کار خارجی توسط کشور استرالیا به تفکیک گروه های شغلی در جدول زیر ارائه شده است:
کد گروه شغلی |
گروه شغلی |
ظرفیت اعلام شده |
1331 |
Construction Managers |
7,145 |
1332 |
Engineering Managers |
1,474 |
1341 |
Child Care Centre Managers |
1,000 |
1342 |
Health and Welfare Services Managers |
1,666 |
1399 |
Other Specialist Managers |
4,188 |
2111 |
Actors, Dancers and Other Entertainers |
1,000 |
2112 |
Music Professionals |
1,000 |
2121 |
Artistic Directors, and Media Producers and Presenters |
1,000 |
2211 |
Accountants* |
1,000 |
2212 |
Auditors, Company Secretaries and Corporate Treasurers* |
1,619 |
2241 |
Actuaries, Mathematicians and Statisticians |
1,000 |
2243 |
Economists |
1,000 |
2245 |
Land Economists and Valuers |
1,000 |
2247 |
Management consultant |
4,526 |
2321 |
Architects and Landscape Architects |
1,452 |
2322 |
Cartographers and Surveyors |
1,000 |
2331 |
Chemical and Materials Engineers |
1,000 |
2332 |
Civil Engineering Professionals |
3,919 |
2333 |
Electrical Engineers |
1,348 |
2334 |
Electronics Engineers* |
1,000 |
2335 |
Industrial, Mechanical and Production Engineers* |
2,682 |
2336 |
Mining Engineers |
1,000 |
2339 |
Other Engineering Professionals* |
1,000 |
2341 |
Agricultural and Forestry Scientists |
1,000 |
2342 |
Chemists, and Food and Wine Scientists |
1,000 |
2343 |
Environmental Scientists |
1,295 |
2344 |
Geologists, Geophysicists and Hydrogeologists |
1,000 |
2345 |
Life Scientists |
1,000 |
2346 |
Medical Laboratory Scientists |
1,536 |
2347 |
Veterinarians |
1,000 |
2349 |
Other Natural and Physical Science Professionals |
1,056 |
2411 |
Early Childhood (Pre-primary School) Teachers |
3,321 |
2414 |
Secondary School Teachers |
8,716 |
2415 |
Special Education Teachers |
1,721 |
2421 |
University Lecturers and Tutors |
5,042 |
2512 |
Medical Imaging Professionals |
1,161 |
2514 |
Optometrists and Orthoptists |
1,000 |
2519 |
Other Health Diagnostic and Promotion Professionals |
1,000 |
2521 |
Chiropractors and Osteopaths |
1,000 |
2524 |
Occupational Therapists |
1,461 |
2525 |
Physiotherapists |
1,685 |
2526 |
Podiatrists |
1,000 |
2527 |
Speech Professionals and Audiologists |
1,000 |
2531 |
General Practitioners and Resident Medical officers |
4,257 |
2533 |
Internal Medicine Specialists |
1,000 |
2534 |
Psychiatrists |
1,000 |
2535 |
Surgeons |
1,000 |
2539 |
Other Medical Practitioners |
1,168 |
2541 |
Midwives |
1,333 |
2544 |
Registered Nurses |
17,859 |
2611 |
ICT Business and Systems Analysts* |
2,273 |
2612 |
Multimedia Specialists and Web Developers |
1,000 |
2613 |
Software and Applications Programmers* |
8,405 |
2621 |
Database and Systems Administrators and ICT Security Specialists |
2,667 |
2631 |
Computer Network Professionals* |
2,245 |
2633 |
Telecommunications Engineering Professionals |
1,000 |
2711 |
Barristers |
1,000 |
2713 |
Solicitors |
4,535 |
2723 |
Psychologists |
1,545 |
2725 |
Social Workers |
1,862 |
3122 |
Civil Engineering Draftspersons and Technicians |
1,000 |
3123 |
Electrical Engineering Draftspersons and Technicians |
1,000 |
3132 |
Telecommunications Technical Specialists |
1,000 |
3211 |
Automotive Electricians |
1,000 |
3212 |
Motor Mechanics |
5,205 |
3222 |
Sheetmetal Trades Workers |
1,000 |
3223 |
Structural Steel and Welding Trades Workers |
4,866 |
3232 |
Metal Fitters and Machinists |
6,335 |
3233 |
Precision Metal Trades Workers |
1,000 |
3241 |
Panelbeaters |
1,000 |
3311 |
Bricklayers and Stonemasons |
1,712 |
3312 |
Carpenters and Joiners |
6,812 |
3322 |
Painting Trades Workers |
3,303 |
3331 |
Glaziers |
1,000 |
3332 |
Plasterers |
1,452 |
3334 |
Wall and Floor Tilers |
1,000 |
3341 |
Plumbers |
5,861 |
3411 |
Electricians |
8,021 |
3421 |
Airconditioning and Refrigeration Mechanics |
1,581 |
3422 |
Electrical Distribution Trades Workers |
1,000 |
3423 |
Electronics Trades Workers |
2,047 |
3513 |
Chefs |
2,256 |
3611 |
Animal Attendants and Trainers |
1,239 |
3941 |
Cabinetmakers |
1,694 |
3991 |
Boat Builders and Shipwrights |
1,000 |
4523 |
Sports Coaches, Instructors and Officials |
1,262 |
4524 |
Sportspersons |
1,000 |