Call Number : ۰۲۱-۸۸۵۴۵۳۲۴-۶

ویزای سرمایه گذاری

صفحه اصلی ویزای سرمایه گذاری

ویزای سرمایه گذاری

- از طریق سرمایه گذاری(Investor Stream) : این مسیر برای افرادیست که می خواهند حداقل 1 میلیون و 500 هزار دلار استرالیا در یکی از ایالات و یا مناطق استرالیا جهت کسب و کار سرمایه گذاری نمایند. برای اخذ این ویزا شرایط زیر باید احراز گردد:

  • دارای حداکثر 55 سال سن (موارد استثنا نیز ممکن است وجود داشته باشد)
  • کسب حداقل 65 امتیاز از سیستم امتیازبندی
  • حداقل 3 سال سابقه مدیریتی مستقیم در یک یا چند کسب و کار داشته باشد
  • انجام حداقل 1 میلیون و 500 هزار دلار استرالیا سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولتی ایالات یا قلمروها به مدت 4 سال پیش از اعطای ویزا
  • داشتن دارایی به مقدار حداقل 2 میلیون و 250 هزار دلار استرالیا
  • نیاز به ارائه گردش مالی بیزنس نیست.

- از طریق سرمایه گذاری قابل توجه(Significant Investor Stream) : برای افرادی که قصد انجام سرمایه گذاری عمده در پروژه های استرالیا را دارند. شرایط اخذ ویزا:

  • انجام سرمایه گذاری به مبلغ حداقل 5 میلیون دلار استرالیا مطابق استانداردهای سرمایه گذاری در استرالیا پیش از اعطای ویزا
  • محدودیت سنی و یا توان ارائه مدارک تسلط به زبان انگلیسی ندارد
  • نیازی به کسب امتیاز از سیستم امتیاز بندی ندارد
  • حداقل 160 روز اقامت در خاک استرالیا در مدت 4 سال ویزای صادره

- Premium Investor Stream: برای افرادی که قصد انجام سرمایه گذاری های عمده در استرالیا را دارند. شرایط اخذ ویزا:

  • انجام سرمایه گذاری به مبلغ حداقل 15 میلیون دلار استرالیا مطابق استانداردهای سرمایه گذاری در استرالیا به منظور برقراری یا حمایت از یک بیزنس یا فعالیت های سرمایه گذاری به مدت حداقل 12 ماه پیش از درخواست اقامت دائم.
  • متقاضی باید از جانب آزترید (Austrade) به نمایندگی از دولت استرالیا نامزد شده باشد.