Call Number : ۰۲۱-۸۸۵۴۵۳۲۴-۶

ویزای دانشجویی

صفحه اصلی ویزای دانشجویی

ویزای دانشجویی

با توجه به اینکه کشور استرالیا برای اقامت دائم افرادی که یک مقطع تحصیلی حداقل 2 ساله را در این کشور بگذرانند یک ویزای کار موقت 18 ماهه درنظر گرفته و تسهیلاتی نیز جهت اخذ اقامت دائم این کشور برای این افراد وجود دارد، به همین جهت استرالیا مقصد تعداد بسیار زیادی دانشجو می باشد که هر ساله در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور استرالیا پذیرفته می شوند. این ویزا برای مقاطع لیسانس، کارشناسی ارشد و دکتری امکان پذیر می باشد.

ویزای دانشجویی استرالیا

ویزای دانشجویی استرالیا

در این زمینه اگر نیاز به وکیل مهاجرت به استرالیا دارید با ما تماس بگیرید.

  • متقاضیان ادامه تحصیل در استرالیا حتماً باید از مقطع پیشین فارغ التحصیل شده باشند.

قبلاً ساب کلاس های متفاوتی برای انواع ویزاهای تحصیلی و دانشجویی وجود داشته، ولی اکنون فقط یک ساب کلاس (Subclass 500) جهت تحصیل در استرالیا وجود دارد.

دانشجویان پس از مهاجرت به استرالیا جهت تحصیل می توانند در صورتی که شرایط زیر را داشته باشند اعضای درجه یک خانواده خود را به استرالیا ببرند:

  • طول دوره آموزشی آنها بیشتر از 12 ماه باشد و یا بیشتر از 12 ماه در خاک استرالیا اقامت داشته باشند.
  • اعضای درجه یک خانواده فقط شامل: همسر، فرزندان و والدین می باشد.

 شرایط اخذ ویزای دانشجویی استرالیا

1-      فاصله تاریخ فارغ التحصیلی متقاضی تا شروع مقطع تحصیلی جدید بیش از ده سال نگذشته باشد

2-      داشتن مدرک آیلتس آکادمیک حداقل 5

3-      چنانچه مدرک آیلتس متقاضی با سطح آیلتس مدنظر دانشگاه اختلاف داشته باشد (سطح مدنظر دانشگاه ها معمولاً‌ 6 یا 6.5 آکادمیک می باشد)، به ازای هر نیم نمره اختلاف، متقاضی باید به مدت 10 هفته (یا دو ماه و نیم) در کورسهای زبان که توسط دانشگاه برگزار می گردد شرکت نماید. هزینه کورسهای زبان بسته به دانشگاه ها متفاوت است.

4-      تمکن مالی متقاضی برای کلیه هزینه های تحصیلی و زندگی در مدت اقامت در استرالیا در حساب بانکی ارائه شود.

5-      مجموع امتیازات منفی متقاضی به عدد 25 نرسد (نحوه محاسبه امتیازات منفی بعداً توضیح داده می شود).

امتیازات منفی

1-      چنانچه از تاریخ فارغ التحصیلی متقاضی تا شروع مقطع تحصیلی موردنظر بیش از ده سال گذشته باشد، ده امتیاز منفی درنظر گرفته می شود.

2-      تغییر رشته از مقطع پیشین به مقطع بالاتر مشمول 10 امتیاز منفی برای متقاضی خواهد بود.

3-      در صورت متأهل بودن دانشجو، چنانچه از تاریخ ازدواج کمتر از 2 سال گذشته باشد، مشمول 5 امتیاز منفی خواهد شد.

4-      چنانچه مجموع امتیازات منفی متقاضی به عدد 25 برسد، اداره مهاجرت استرالیا با صدور ویزای دانشجویی موافقت نخواهد کرد.

5-      مدت زمان آغاز سپرده گذاری جهت اثبات تمکن مالی،‌ از 3 ماه پیش از آغاز درخواست ویزای دانشجویی می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت درخواست ویزای دانشجویی

- ترجمه مدارک شخصی (شناسنامه ، کارت ملی، کارت پایان خدمت، سند ازدواج، عکس،گواهی عدم سوء پیشینه و پاسپورت)

-مدارک تحصیلی و کاری (دانشنامه، ریزنمرات، نامه پذیرش تحصیلی، رزومه)

-مدارک مالی مورد نیاز( اثبات تمکن مالی)

مدت زمان صدور ویزای دانشجویی

پروسه اخذ ویزای دانشجویی  نسبت به سایر ویزاهای استرالیا چندان طولانی نمیباشد و معمولا بین 2 الی 4 ماه زمان میبرد.

هزینه زندگی دانشجویی در استرالیا

هزینه زندگی در ایالت های مختلف استرالیا متفاوت است اما به طور کلی در مقایسه با سایر کشورها هزینه زندگی کمتر است و این عامل باعث شده تحصیل در استرالیا به همراه برخورداری از سطح استاندارد بالای زندگی , مقرون به صرفه باشد. به طور کلی هزینه زندگی دانشجویی برای افراد مبلغی بین 18 تا 20 هزار دلار استرالیا در سال میباشد که هزینه شهریه دانشگاه نیز به این مبلغ افزوده میشود.

هزینه هر مقطع تحصیلی

هزینه مدارس مبلغی بین 10 تا 18 هزار دلار استرالیا در سال میباشد.

هزینه دوره لیسانس مبلغی بین 16 تا 35 هزار دلار استرالیا در سال میباشد.

هزینه دوره فوق لیسانس بین 20تا 35 هزار دلار استرالیا میباشد.

بیمه دانشجویی در استرالیا اجباری است وهزینه ی بیمه برای یک شخص مجرد سالانه ۲۰۰۰ دلار استرالیا و برای یک خانواده ۴۰۰۰ دلار می باشد.