Call Number : ۰۲۱-۸۸۵۴۵۳۲۴-۶

مدارک موردنیاز ویزای تحصیلی

صفحه اصلی دانشگاه های استرالیا مدارک موردنیاز ویزای تحصیلی

مدارک موردنیاز ویزای تحصیلی

مدارک مورد نیاز جهت درخواست ویزای دانشجویی

- ترجمه مدارک شخصی (شناسنامه ، کارت ملی، کارت پایان خدمت، سند ازدواج، عکس،گواهی عدم سوء پیشینه و پاسپورت)

-مدارک تحصیلی و کاری (دانشنامه، ریزنمرات، نامه پذیرش تحصیلی، رزومه)

-مدارک مالی مورد نیاز( اثبات تمکن مالی)

مدت زمان صدور ویزای دانشجویی

پروسه اخذ ویزای دانشجویی  نسبت به سایر ویزاهای استرالیا چندان طولانی نمیباشد و معمولا بین 2 الی 4 ماه زمان میبرد.