Call Number : ۰۲۱-۸۸۵۴۵۳۲۴-۶

ویزای تخصصی و مهارت

صفحه اصلی ویزای تخصصی و مهارت

ویزای تخصصی و مهارت

ویزاهای تخصص و مهارت (Skilled Worker)

این ویزاها دارای یک سیستم امتیازبندی می باشند و چنانچه متقاضی مهاجرت به استرالیا بخواهد از این طریق اقدام به اخذ ویزا و مهاجرت نماید باید شرایط ذیل را دارا باشد:

ویزای تخصص و مهارت

نیازمندی های ارائه درخواست:

برای سرمایه گذاری در استرالیا هم به این موارد نیاز دارید

 

دعوتنامه جهت اقدام:

شما تنها زمانی قادر به ارائه درخواست ویزا خواهید بود که دارای دعوتنامه باشید. دعوتنامه متناسب با برنامه زمانبندی مشخص اداره ای که درخواست خود را ارائه داده اید صادر می شود.

سن:

سن متقاضی باید کمتر از 50 سال باشد (ملاک محاسبه سن، سن متقاضی در تاریخ صدور دعوتنامه می باشد)

مهارت در زبان انگلیسی:

ارائه مدرک آیلتس با نمره 6 در هر 4 مهارت برای متقاضی الزامیست. هرچند در برخی کدرشته ها سطح زبان بالاتر توسط اداره ارزیابی مربوطه درخواست می شود که خود بخشی از فرآیند ارزیابی تخصص و مهارت متقاضی است. (برای مثال ارائه آیلتس آکادمیک با نمره 7 در هر 4 مهارت برای پزشکان).

وجود کد رشته قابل انتخاب:

هنگامی که متقاضی فرم EOI را تکمیل می کند باید کد رشته وی در لیست SOL و یا CSOL وجود داشته باشد.

امتیاز فرم EOI و امتیاز ارزیابی شده:

هنگامی که متقاضیان بالقوه فرم EOI خود را ارسال نمودند بر اساس توانایی های ادعا شده توسط متقاضی رتبه بندی می شوند. دعوتنامه برای متقاضیان بالقوه ای که بالاترین رده را از آن خود نموده باشند و به ترتیب اولویت صادر خواهد شد.

نحوه امتیاز بندی ویزای تخصص و مهارت:

1- سن:

-بین 18 تا 24 سال دارای 25 امتیاز

- بین 25 تا 32 سال دارای 30 امتیاز

- بین 33 تا 39 سال دارای 25 امتیاز

- بین 40 تا 44 سال دارای 15 امتیاز

- بین 45 تا 49 سال دارای 0 امتیاز

 

2- مدرک تحصیلی:

-مدرک دکترا دارای 20 امتیاز

-   مدرک کارشناسی ارشد دارای 15 امتیاز

-    مدرک کارشناسی ( از دانشگاه های section 1 ) دارای 15 امتیاز

-     مدرک کارشناسی (از دانشگاه های section 2 ) و دوره کاردانی و دیپلم دارای 10 امتیاز

سایر مدارک:

مدرک تحصیلی اخذ شده از استرالیا دارای 5 امتیاز

3- زبان انگلیسی

-مدرک آیلتس با نمره شش در هر چهار مهارت دارای 0 امتیاز

-مدرک آیلتس با نمره هفت در هر چهار مهارت دارای 10 امتیاز

-مدرک آیلتس با نمره هشت در هر چهار مهارت دارای 20 امتیاز

4- سابقه کار

بین 3 تا 5 سال دارای 5 امتیاز

بین 5 تا 8 سال دارای 10 امتیاز

بین 8 تا 10 سال دارای 15 امتیاز

سایر سوابق:

یک سال کار در استرالیا دارای 5 امتیاز

سه سال کار در استرالیا دارای 10 امتیاز

پنج سال کار در استرالیا 15 امتیاز

 

ارزیابی تخصص و مهارت

پیش از دریافت دعوتنامه هر متقاضی باید نسبت به ارزیابی سوابق تحصیلی و شغلی خود متناسب با رشته تحصیلی توسط ادارات ارزیابی مربوطه ارزیابی گردد.

توجه داشته باشید که ادارات ارزیابی بنگاه های کاریابی و یا مراکز مشاوره مهاجرت نیستند، بنابراین فقط مسئولیت ارزیابی مدارک تحصیلی و سوابق شغلی شما بر اساس استانداردهای موجود را بر عهده دارند.

علاوه بر ارزیابی صورت گرفته در برخی رشته ها امکان دارد نیازمند اخذ مدارک مرتبط با رشته خود از داخل خاک استرالیا باشید تا بتوانید در خاک استرالیا مشغول به کار شوید (به عنوان مثال پرستارها باید حتماً Registered Nurse باشند و در آزمونهای مربوطه که در خاک استرالیا برگزار می گردد موفق شوند).

 

فهرست ویزاهای مهاجرتی بر پایه سیستم امتیازبندی

ویزاهای اقامت دائم:

برای اخذ این ویزاها ابتدا باید امتیازات کافی را کسب نموده باشید.

اقامت دائم مستقل (ساب کلاس 189):

  • ارائه تمامی مدارک مورد نیاز
  • کسب امتیازات کافی (60 و در برخی موارد 65 یا حتی 70 امتیاز)

اقامت دائم با اسپانسرشیپ ایالتی (ساب کلاس 190):

  • ارائه تمامی مدارک مورد نیاز
  • کسب امتیازات کافی (55 امتیاز و در برخی موارد 60 امتیاز)
  • داشتن اسپانسر ایالتی یا منطقه ای

 

اسپانسر ایالتی یا منطقه ای

اگر خواهان کسب امتیاز از ایالت یا منطقه و داشتن یک اسپانسر باشید باید مشتاق به اقامت در آن ایالت یا منطقه باشید. اگر ایالت یا منطقه پذیرفت که اسپانسر شما باشد و نومینیشن برای شما صادر نمود و شما این نومینیشن را پذیرفتید باید به ایالت و یا منطقه یک سری تعهدات ارائه دهید. این تعهدات شامل موارد زیر می باشد:

  • در ایالت یا منطقه اسپانسرشونده برای مدت حداقل 2 سال بمانید؛
  • منطقه یا ایالت را از تغییرات در جزئیات آدرس خود قبل و بعد از رسیدن قرار دهید؛
  • آمادگی شرکت در نظرسنجی ها را در صورتی که از شما درخواست شد داشته باشید؛ و
  • پذیرفتن سایر شرایط و الزامات ایالات و یا مناطق.

 

ویزاهای مشروط

این ویزاها مسیر را برای کسب اقامت دائم هموار می نمایند.

اقامت مشروط با اسپانسر منطقه ای (ساب کلاس 489)

برای اینکه بتوان برای این ویزا اقدام نمود باید:

  • ارائه تمامی مدارک مورد نیاز
  • کسب امتیازات کافی (حداقل50 امتیاز )
  • داشتن اسپانسر خانوادگی ساکن در مناطق تعیین شده و یا اسپانسر مناطق شهری کم جمعیت در حال توسعه.

مدت این ویزا 4 سال بوده و دارندگان این ویزا موظفند شرایط این ویزا را که توسط اسپانسر مناطق شهری کم جمعیت درحال توسعه تعیین شده است، اعم از کار،‌ زندگی و تحصیل را رعایت نمایند.

هنگامی که شما مدت 2 سال از زمان اقامت در استرالیا را در مناطق تعیین شده زندگی نمودید و حداقل یک سال تمام وقت را کار کردید، آن هنگام می توانید برای کسب اقامت دائم استرالیا اقدام نمایید.