rating
محاسبه گر آنلاین امتیازات
ارسال پیام سریع
ارسال پیام سریع
Phone White ۰۲۱-۸۸۵۴۵۳۲۴-۶
فا | En |
۰۲۱-۸۸۵۴۵۳۲۴-۶

صفحه اصلی ویزای کار پرستاران

ویزای کار پرستاران

فرصت شغلی در استرالیا برای 500 نفر از پرستاران و پیراپزشکان

پروژه :

این پروژه شامل جذب 500 مراقب سالمند و افراد ناتوان جهت کار در سازمان ها و موسسات ارائه ی دهنده ی خدمات به افراد سالمند، معلول و دچار ناتوانی تحت برنامه های   employer nomination و یا تامین نیروی کار موقت می باشد.

کارفرماهای طرف قرارداد:

سازمان های ارائه دهنده ی خدمات مربوط به افراد ناتوان و سالمندان در استرالیا

زمانبندی پروژه: از اول سپتامبر 2018 تا 31 آگوست 2019

هزینه های مرتبط با پروژه :

  • هزینه ی در خواست ویزا: 1000 دلار
  • RPL برای متقاضیان خارج از استرالیا : 5000 دلار
  • آموزش ماقبل استخدام برای متقاضیان خارج از استرالیابرای 6 هفته : 4000 دلار
  • دوره های آموزشی داخل خاک استرالیا برای 2 هفته : 4000 دلار
  • ارائه ی خدمات مداوم در خاک استرالیا6000 دلار

توجه داشته باشید: اگر شرایط و تجربه کاری قابل ارائه و مرتبط با شغل به عنوان یک مراقب را داشته باشید، ممکن است واجد شرایط برای ویزا ساب کلاس 482 (TSS) باشید.

 photo_2018-11-24_14-15-27

جزئیات شغل:

  • ارائه ی خدمات حمایتی به بیماران در فعالیت های شخصی
  • حمایت و همراهی با بیماران در حین فعالیت های روزانه
  • انجام وظایف مربوط به خانه همچون اماده کردن وعده های غذایی، شستن لباس ، خرید و نظافت
  • به کاربستن استراتژی های مناسب برای مدیریت افراد دچار زوال عقل و یا سایر مسائل مربوط به سلامت
  • ارائه ی فعالیت هایی که باعث ارتقا و به فعالیت واداشتن عاطفی و فکری بیمار گردد.
  • ایجاد محیط امن برای بیمار و به حداقل رساندن و رفع ریسک ها و خطرات احتمالی در محیط
  • نقل و انتقال بیمار برای ملاقات ها و درگیر ساختن وی در فعالیت های اجتماعی
  • استفاده از وسایل کمکی برای بیماران دچارناتوانی حرکتی همچون بالابر و صندلی چرخ دار
  • اجرای برنامه های مراقبتی برای بیماران ساکن در مراکز درمانی و خانه های سالمندان
  • برقراری ارتباط با متخصصین سلامت و اعضای خانواده بیمار و سایر مراقبین

تخصص ها و مهارتهای ضروری

حداقل مدرک مورد نیاز :CHC33015 Certificate III در حمایت و مراقبت فردی است (پروسه RPL برای بررسی شرایط موجود شما پیشنهاد می گردد)

سابقه ی کار: حداقل 2 سال در حوزه ی مراقبت های سلامت و یا تجارب معادل

زبان انگلیسی: حداقل آیلتس 6 در هر 4 مهارت(جنرال) – برای متقاضیان ساب کلاس 186

نمره ی کل 5 با حداقل نمره ی 4.5 در هر یک از 4 آزمون و یا معادل آن در برنامه ی کمبود مهارت موقت – ساب کلاس 482

 

ویژگی های ضروری:

کسب مدرک معتبر و مورد قبول استرالیا (راهنمایی لازم در این خصوص به متقاضیان ارائه میشود)

در زمان درخواست ویزا بین 18 تا 45 سال سن داشته باشد

سلامت جسمانی

نداشتن سوء پیشینه کیفری

 

ویژگی های موثر در ارزیابی :

  • سابقه کار قابل تایید در مسئولیت های اجتماعی
  • توانایی ایجاد و حفظ روابط موثر با همکاران
  • توانایی کار مستقل و به عنوان بخشی از یک تیم

 

میزان حقوق و مزایا:

  • بسته به تجربه کاری و مدارک تحصیلی
  • حداقل حقوق و دستمزد از   54،000 دلار استرالیا در سال به همراه مزایای بازنشستگی

 

شرایط استخدام

  • کار به صورت تمام وقت است.
  • کلیه وظایف براساس شرایط موجود در محل کار در قرارداد ذکر میگردد.
  • تأیید نهایی استخدام در شغل مورد نظر مستلزم 3 ماه کار به صورت آزمایشی است.
  • متقاضیان تحت ساب کلاس 186 و یا ساب کلاس 482 (کمبود مهارت های موقت) مشغول به کار خواهند شد.
  • ساب کلاس ویزا توسط الزامات سازمان مورد نظر تعیین می شود

نقش ما :

2- به هریک از کارفرمایان استرالیایی سه متقاضی کار معرفی می نماییم و کارفرما نیروی مورد نظر خود را انتخاب خواهد کرد.

فرایند درخواست:

1. بررسی و ارزیابی اولیه: برای تعیین اینکه آیا متقاضی واجد شرایط درخواست برنامه است یا خیر
2. منابع آموزشی و خدمات: متقاضیان  واجد شرایط ،  بسته آموزشی، لیست هزینه ها ،شرایط و ضوابط برنامه را دریافت خواهند کرد.
3. بازخورد کارفرما: پس از هماهنگی های لازم با متقاضی، فرم درخواست ،کلیه اسناد مرتبط با سابقه کار و مدارک تحصیلی وی را برای کارفرما ارسال مینماییم/
5.  مصاحبه: یک مصاحبه اسکایپی را بین متقاضی و کارفرما ترتیب می دهیم.
6. تایید استخدام: اگر مصاحبه شغلی موفقیت آمیز باشد،  نامه ای (آفر)برای منقاضی ارسال می شود که تمام شرایط و ضوابط استخدام در آن قابل مشاهده است اگر مصاحبه موفق نبود، ما شما را به سایر کارفرمایان معرفی میکنیم.
7. تایید شغل : در صورتی که متقاضی با شرایط نامه پیشنهادی موافق باشد، باید  نامه ی امضا شده را به ارسال نماید و هزینه  RPLرا پرداخت کند.
8. آماده سازی  RPL : برای متقاضیان خارج از استرالیا ظرف  2 هفته RPL آماده میگردد.
9. آموزش پیش از استخدام برای متقاضیان خارج از استرالیا: دوره ی شش هفته ای آموزش قبل از اشتغال برای متقاضیان خارج از استرالیا شروع خواهد شد.

10. امضای قرارداد: پس از اتمام فرآيند RPL، متقاضیان خارج از استرالیا ، قرارداد کار خود را  با کارفرما امضا مینمایند.
11. ویزا و ترتیبات سفر: خدمات اخذ ویزای کار استرالیا برای متقاضیان شروع میشود.
12. دوره های آموزشی داخل خاک استرالیا:   پس از ورود متقاضی به استرالیا برای ارتقای مهارت وی  ترتیب برنامه ای آموزشی داده خواهد شد. (پرداخت هزینه دوره های آموزشی داخل خاک استرالیا)
13. ارائه ی خدمات و حمایت  مداوم  در خاک استرالیا : پشتیبانی و مشاوره مداوم برای متقاضی  تا  با زندگی و اشتغال در استرالیا سازگار شود.

 photo_2018-11-24_14-15-43

ساب کلاس 482- کمبود تخصص موقت

از ماه مارچ سال 2018 دولت استرالیا ویزای کمبود تخصص موقت (TSS) ساب کلاس 482 را جایگزین ویزای کار(ساب کلاس 457) جهت مهاجرت به استرالیاکرده است.

در ویزای482 چه اجازه هایی دارید؟

ویزای TSS یک ویزای موقت می باشد که دارنده این ویزا تا زمانی که در حال کار کردن برای کارفرمایی که اسپانسر وی شده است ، باشد میتواند در استرالیا زندگی کند. پرستاران میتوانند برای همسر و فرزندان خود نیز همزمان درخواست ویزا بدهند.

چه افرادی میتوانند برای اخذ این ویزا اقدام کنند؟

این ویزا دارای دو نوع کوتاه مدت و مدت زمان متوسط است. در حالت اول و نوع کوتاه مدت، متقاضیان با شغل هایی که در لیست مشاغل این گروه(STSOL) امده است واجد شرایط می باشند که برای بیشتر از دو سال ویزای مربوطه را دریافت کنند. درحالت دوم و نوع مدت زمان متوسط، متقاضیان با شغل های موجود در لیست(MLTSSL) می توانند برای 4 سال تقاضای ویزا کنند. در این نوع ویزا شخص می تواند پس از 3 سال برای اقامت دائم اقدام کند.

چگونه برای ویزای TSS واجد شرایط شویم؟

مشاغل:

شغلی که کارفرما برای آن درخواست نیروی کار دارد باید در لیست مشاغل و مهارتهای قابل قبول (Combined list of eligible skilled occupations)موجود باشد.

مهارت های پرستاران:

پرستاران بایستی مهارت های لازم در حوزه ی کاری مشخص شده را داشته باشند. علاوه بر مهارت های مورد نیاز متفاوت با توجه به شغل مورد نظر، پرستارن بایستی حداقل دو سال سابقه کار مرتبط با رشته ی تحصیلی خود ارائه دهند. در هنگام بررسی مهارت و مدارک تحصیلی پرستاران ویزای TSS ، افسر اداره ی مهاجرت مدارک کاری شخص را طبق شرایط خواسته شده از پرستاران و توضیحات شغلی موجود برای واجد شرایط بودن بررسی خواهد کرد. اگر پرستاران از کشورهای مستثنی نباشد(انگلستان، امریکا، کانادا، نیوزلند یا ایرلند)، بایستی مدرک زبان نیز ارائه دهند.

سایر اطلاعات:

سلامتی جسمانی و روحی نیز از پارامترهای دیگری اند که برای این امر لازم و ضروری است. همچنین تاییدیه عدم سوء پیشینه از همه کشورهایی که شخص بعد از 16 سالگی حداقل 12 ماه در آنجا زندگی کرده است در طی ده سال اخیر لازم است.

چگونه می توان برای ویزای TSS اقدام نمود؟

پروسه ی اقدام در سه مرحله انجام پذیر است:

 کسب و کار بایستی به عنوان یک "بیزینس استاندارد برای اسپانسری"، تایید شده باشد تا بتواند دارنده ی ویزای TSS را استخدام نماید. برای اخذ این تاییدیه، باید اثبات شود که بیزینس به صورت قانونی در حال فعالیت در استرالیا است. مواردی که برای اثبات فعالیت قانونی میتوان از آنها استفاده نمود عبارتند از: شناسایی ABN صحیح ، ثبت نام تجاری، ارائه ی بیانیه های کسب و کار (BAS) و صورت حساب های مالی و همچنین نشان دادن تعهد برای آموزش شهروندان استرالیای و ساکنان دائمی و رعایت شرایط کار و دیگر قوانین استرالیا.

 

معرفی نامه (نامینیشن)

پس از مرحله SBS(بیزینس استاندارد برای اسپانسری) ، کارفرما باید شغلی را مشخص کند که توسط یک شهروند خارج از کشور پر شود. بعنوان بخشی از این مرحله الزامات مختلفی وجود دارد که باید رعایت بشود:

تست بازار کار

برای معرفی یک پرستار برای ویزای TSS، کسب و کار بایستی تست بازارکار را نشان دهند. این تست شامل این می باشد که کسب و کار برای موقعیت شغلی تبلیغات و درخواست نیروی کار از داخل استرالیا نموده است ولی موفق به جذب نیروی کار نشده است. مدارک این تبلیغات برای پروسه اخذ ویزا الزامیست. در اغلب موارد، دو تبلیغ در 4 ماه گذشته حداقل به مدت 28 روز قابل قبول است. اما در بعضی پرونده ها، این اسناد کافی نیست و شواهد جایگزین مورد نیاز باشد. علاوه بر این در بعضی موارد معافیت در این مورد وجود دارد. کارفرمایان برای اطمینان از اینکه شرایط تست بازار کار را برآورده کرده اند، به مشاوره با یک مشاور حرفه ای تشویق می شوند.

 

میزان حقوق

حقوق و دستمزد برای موقعیت کاری معرفی شده بایستی دارای دو مولفه است. اولا، حقوق بایستی بالاتر از مرز و آستانه ی درآمد نوع مهاجرت نیروی ماهر موقت(Temporary Skilled Migration) باشد. این آستانه توسط DIBP هر ساله تنظیم می شود و در حال حاضر 53900 دلار به اضافه مزایا است. ثانیا، دستمزد پیشنهادی باید طبق نرخ بازاری آن شغل باشد همین امر باعث می شود که پرستاران مطمئن شود که برابر کارکنان استرالیایی در آن شغل به او پرداخت می شود.

توجه: بعضی از مشاغل تحت شرایطی قرارمیگیرند که حداقل سطح حقوق و دستمزد آن ها بالاتر از TSMIT می باشند.

مالیات آموزش

در ویزای TSS مالیات در مرحله ابتدایی به صندوق مستقل استرالیایی SAF باید پرداخت شود. این مالیات باعث می شود که پرستاران معرفی شده برای انجام کسب وکار به طور قابل توجهی گران تر باشند.

مبلغ قابل پرداخت به ازای هر پرستاران به شرح زیر است:

مبلغ مورد نظر طبق تعداد سالهایی که ویزا مورد نیاز است، همانطور که در نامینیشن نشان داده شد محاسبه خواهد شد و به طور کامل در این زمان پرداخت خواهد شد.

برای کسب وکار کوچک( گردش مالی کمتر از 10 میلیون دلار) مبلغ 1200 دلار در هر سال برای یک ویزای TSS پرداخت خواهد شد این مبلغ برای کسب وکار بزرگ 1800دلار برای هر پرستاران می باشد.

اگر کارمند تقاضای ویزای 4 ساله داشته باشد، بایستی مبلغ 4 ساله را در زمان درخواست پرداخت کند.( برای مثال، اگر کسب و کار بزرگ یک پرستاران را برای 4 سال معرفی کرده باشد، این کارفرما و کسب و کار بایستی مبلغ 7200دلار در زمان نامینیشن پرداخت کند.)

 درخواست ویزا

آخرین مرحله ی این پروسه درخواست ویزا می باشد که در این قسمت بایستی پرستاران معرفی شده شرایط لازم را که داشتن مهارت کافی در شغل مورد نظر می باشد را دارا باشد همچنین بایستی شرایط سلامت و عدم سو سابقه را داشته باشند.

 

سوالات متداول این ویزا:

کارفرمای من قبلا تحت عنوان ویزای 457 اسپانسر کارمندان دیگری بوده است، آیا می توان از این کسب و کار برای اسپانسر ویزای TSS من استفاده کرد؟

بله درخواست ویزای TSS و نامینیشن می تواند ارائه و تایید شود.

آیا می توانم اعضای خانواده ام را به پرونده ویزای خود اضافه کنم؟

بله همسر و فرزندان می توانند به عنوان اعضای وابسته به پرونده اضافه شوند. فرصت تحصیل و کار بدون هیچ محدودیتی برای اعضای خانواده فراهم می باشد.

آیا می توانم ویزای خود را پس از انقضا یکبار تمدید کنم؟

بله . در مورد ویزایی که برای شغلی در درلیست مشاغل STSOL اعطا می شود ،دارنده ی ویزا میتواند یک ویزای دوساله ی TSS را مجددا درخواست کند. برای کسانی که مشاغل MLTSSL دارند، دارنده ی ویزا می تواند ویزای TSS را برای 4 سال تمدید و یا به اقامت دائم تبدیل کند.

 

ساب کلاس 186 -ویزای کاری با دعوت نامه از کافرما

 

این ویزا به سه دسته تقسیم می شود که شامل:

۱. تغییر اقامت موقت

این تغییر اقامت برای افرادی است که ویزای 457 استرالیا را داشته‌اند و کارفرمای آنها در همان شغلی که قبلا اسپانسر آنها شده است و آنها نیز به‌مدت دو سال کار کرده‌اند، مایل به اسپانسر کردن ایشان است.

 

۲. ورود مستقیم

افرادی که برای اقدام از طریق تغییر اقامت موقت واجد شرایط نیستند (هرگز در استرالیا کار نکرده‌اند یا مدت کارشان کوتاه بوده است)، همچنین افرادی که دارای اقامت موقت استرالیا هستند و شرایط لازم برای اقدام از طریق تبدیل اقامت موقت را ندارند یا افرادی که درخواست خود را قبل از ۱ ژانویه ۲۰۱۲ ثبت کرده‌اند، می‌توانند از این طریق اقدام کنند. در این روش الزاما نیاز به ارزیابی مدرک یا داشتن ۳ سال سابقه کار مرتبط نیست.

 

۳. توافق کاری مخصوص کارفرمایان خاص

این ویزا برای افرادی است که کارفرمای آنها تمایل دارد برای اقامت دائم اسپانسر ایشان شود و این کارفرما قردادهای خاصی با دولت استرالیا دارد.

مزایای این ویزا

با این ویزا شما می توانید علاوه بر کار و زندگی در استرالیا در صورت داشتن شرایط لازم شهروند استرالیا شوید و همچنین برای اقوامی که قصد سفر به استرالیا دارند اسپانسر شوید. حق رفت و آمد به مدت 5 سال را دارید از مزایای بیمه ی Medicare برخوردار خواهید بود و همچنین می توانید در استرالیا تحصیل کنید. این ویزا برای همسر و فرزندان شما معتبر می باشد. به طور خلاصه مزایای این ویزا به شرح زیر است.

ویزای ۱۸۶ استرالیا به شما و هر عضوی از خانواده‌تان که این ویزا را بگیرد، اجازه می‌دهد تا:

  • به‌صورت دائمی در استرالیا اقامت کنید؛
  • در استرالیا کار کنید و درس بخوانید؛
  • از خدمات بهداشت و درمان رایگان بهره‌مند شوید؛
  • برای اخذ اقامت دائم استرالیا اسپانسر اقوام واجدالشرایط شوید؛
  • در صورتی که واجد شرایط باشید، برای شهروندی استرالیا درخواست بدهید؛
  • برای پنج سال به استرالیا رفت‌وآمد داشته باشید (بعد از این مدت نیاز به «ویزای بازگشت» یا ویزای دیگری برای برگشتن به استرالیا دارید).

 

شرایط لازم

  • رشته ی تحصیلی شما بایستی مرتبط باشد.
  • حداقل 3 سال سابقه کار مرتبط داشته باشید.
  • بایستی از یک کارفرما در استرالیا معرفی نامه داشته باشید.
  • حداکثر تا 6 ماه پس از اخذ معرفی نامه ی کارفرما اقدام کنید.
  • سن شما زیر 45 سال باشد.
  • از شرایط سلامت لازم برخوردار باشید.
  • نداشتن هر گونه سوء سابقه
  • نمره ی زبان آیلتس حداقل 6 در هر 4 مهارت و یا PTE  نمره ی 50
  • در صورت داشتن ویزای ردی امکان دارد که شما واجد شرایط نشوید.

جهت بررسی شرایط خود لطفا فرم ارزیابی را تکمیل نمایید:  تکمیل فرم ارزیابی

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با مشاوران ما در تماس باشید: 02188545324 الی6