ارسال پیام سریع
ارسال پیام سریع
Phone White ۰۲۱-۸۸۵۴۵۳۲۴-۶
فا | En |

صفحه اصلی سرمایه گذاری در استرالیا

سرمایه گذاری در استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری در استرالیا برای صاحبان کسب و کار و یا مدیران شرکتها:

سرمایه گذاری در استرالیا

سرمایه گذاری در استرالیا

1-      ویزای نوآوری در کسب و کار و سرمایه گذاری ساب کلاس 188 (Business Innovation & Investment Subclass 188):

  • یک ویزای موقت 4 ساله با داشتن اسپانسر ایالتی یا منطقه ای
  • نیازمند پر کردن EOI از طریق سیستم تخصص و مهارت می باشد.

مشاوره با وکیل مهاجرت به استرالیا

شرایط اخذ این ویزا دارای چهار زیرشاخه می باشد و چهار مسیر متفاوت نوآوری در کسب و کار و سرمایه گذاری را به شرح زیر دربر می­گیرد:

1-1-           از طریق نوآوری در کسب و کار(Business Innovation Stream) : این مسیر برای افرادیست که خود دارای کسب و کاری می باشند و در آن کسب و کار دارای مهارت بوده و قصد راه اندازی، توسعه و مدیریت یک کسب و کار جدید یا کسب و کار موجود در استرالیا را داشته باشند. برای اخذ این ویزا شرایط زیر باید احراز گردد:

  • دارای حداکثر 55 سال سن (موارد استثنا نیز ممکن است وجود داشته باشد)
  • کسب حداقل 65 امتیاز از سیستم امتیاز بندی
  • تعهد واقعی به تملک و مدیریت یک بیزنس جدید و یا موجود در خاک استرالیا
  • سابقه مدیریتی موفق در کسب و کار خود
  • مجموع دارایی شخصی و کسب و کاری فرد باید حداقل 800 هزار دلار استرالیا باشد
  • در 2 سال از 4 سال اخیر میزان گردش مالی کسب و کار فرد حداقل سالیانه مبلغ 500 هزار دلار استرالیا باشد.

1-2-           از طریق سرمایه گذاری(Investor Stream) : این مسیر برای افرادیست که می خواهند حداقل 1 میلیون و 500 هزار دلار استرالیا در یکی از ایالات و یا مناطق استرالیا جهت کسب و کار سرمایه گذاری نمایند. برای اخذ این ویزا شرایط زیر باید احراز گردد:

  • دارای حداکثر 55 سال سن (موارد استثنا نیز ممکن است وجود داشته باشد)
  • کسب حداقل 65 امتیاز از سیستم امتیازبندی
  • حداقل 3 سال سابقه مدیریتی مستقیم در یک یا چند کسب و کار داشته باشد
  • انجام حداقل 1 میلیون و 500 هزار دلار استرالیا سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولتی ایالات یا قلمروها به مدت 4 سال پیش از اعطای ویزا
  • داشتن دارایی به مقدار حداقل 2 میلیون و 250 هزار دلار استرالیا
  • نیاز به ارائه گردش مالی بیزنس نیست.

1-3-           از طریق سرمایه گذاری قابل توجه(Significant Investor Stream) : برای افرادی که قصد انجام سرمایه گذاری عمده در پروژه های استرالیا را دارند. شرایط اخذ ویزا:

  • انجام سرمایه گذاری به مبلغ حداقل 5 میلیون دلار استرالیا مطابق استانداردهای سرمایه گذاری در استرالیا پیش از اعطای ویزا
  • محدودیت سنی و یا توان ارائه مدارک تسلط به زبان انگلیسی ندارد
  • نیازی به کسب امتیاز از سیستم امتیاز بندی ندارد
  • حداقل 160 روز اقامت در خاک استرالیا در مدت 4 سال ویزای صادره

1-4-           Premium Investor Stream: برای افرادی که قصد انجام سرمایه گذاری های عمده در استرالیا را دارند. شرایط اخذ ویزا:

  • انجام سرمایه گذاری به مبلغ حداقل 15 میلیون دلار استرالیا مطابق استانداردهای سرمایه گذاری در استرالیا به منظور برقراری یا حمایت از یک بیزنس یا فعالیت های سرمایه گذاری به مدت حداقل 12 ماه پیش از درخواست اقامت دائم.
  • متقاضی باید از جانب آزترید (Austrade) به نمایندگی از دولت استرالیا نامزد شده باشد.

1-5-           از طریق کارگشایی(Entrepreneur Stream) : جدیدترین مسیر زیرگروه نوآوری و سرمایه گذاری در کسب و کار که از ابتدای سپتامبر 2016 اجرایی گردیده است. شرایط اخذ ویزا به شرح زیر است:

  • دارای حداکثر 55 سال سن (موارد استثنا نیز ممکن است وجود داشته باشد)
  • کارآفرین جهت توسعه و تجاری سازی ایده های جدید نیاز به 200 هزار دلار سرمایه از سوی سرمایه گذار دارد.
  • متقاضیان باید ابتدا توسط یک ایالت در استرالیا نامزد شوند و از طریق Skill Select برای ویزا دعوت شوند.
  • مدرک زبان معادل با آیلتس نمره 6 در هر 4 مهارت
  • نگهداشتن حداقل 30% سود سرمایه در کسب و کار موردنظر

افرادی که این ویزا را اخذ نمایند در صورت انجام تعهدات خود واجد شرایط دریافت اقامت دائم استرالیا از طریق ساب کلاس 888 خواهند بود.

مستندی مربوط به سرمایه گذاری در استرالیا

مجوز انتقال سرمایه به استرالیا

بر طبق قوانین ضد پولشویی دولت استرالیا، برای انتقال بیش از 20.000 دلار باید در ابتدا از سوی اداره DFAT(اداره دارایی بین المللی استرالیا) مجوز ورود پول صادر شده در غیر این صورت، تا زمان روشن شدن علت و منشا ورود پول، از سوی دولت استرالیا ضبط خواهد شد.

تمامی متقضایان ویزای سرمایه گذاری باید قبل از صدور ویزا جهت دریافت این مجوز اقدام نمایند.اخذ این ویزا نه تنها جهت صدور ویزا بلکه جهت انتقال سرمایه در اینده ای نزدیک الزامی میباشد.مدت زمان انتظار جهت دریافت این مجوز 28 روز بوده که در بیشتر موارد به دلیل حجم بالای متقاضی، 28 روز دیگر تمدید خواهد شد.در صورت نیاز به تمدید این مدت زمان، هماهنگی های لازم از سوی نماینده اداره دارایی انجام خواهد شد.در سال های اخیر ، علی رغم درخواست متقاضیان، مجوز با اعتبار حداکثر 6 ماهه صادر می شد ولی اخیرا اداره دارایی استرالیا اقدام به صدور مجوزهای 2 ساله نموده است که باعث سهولت بیشتر انتقال پول می باشد.

پردرآمد ترین مشاغل استرالیا

لیستی از پر درامد مشاغل در استرالیا به شرح زیر میباشد:

1- معدن : بهترین شغل پردرامد استرالیا بوده و دارای میانگین حداقل حقوق 121 هزار دلار و حداکثر 155 هزار دلار است.

2- مهندسی : میانگین حداقل حقوق یک مهندس حدود 101 هزار دلار است و حداکثر حقوقی که او میتواند بدست آورد حدود 130 هزار دلار میباشد.

3- مدیریت مهندسی : میانگین حداقل حقوق این شغل برابر 157 هزار دلار و حداکثر حقوقی که او میتواند کسب کند برابر 210 هزار دلار است.

4- پزشکی و درمانی: میانگین حداقل حقوق این شغل 160 هزار دلار و حداکثر حقوقی که او میتواند بدست آورد 200 هزار دلار میباشد.

5- اکتشاف نفت و گاز: این شغل به دو بخش تقسیم میشود:

الف) بر طبق مطالعات به عمل امده متوسط حقوق دریافتی این مشاغل حدود 157 هزار دلار میباشد.

ب) در صورتی که بتوانید مهارت خود را به کارشناس نفت و گاز به اثبات برسانید، میانگین حقوق شما به172 هزار دلار خواهد رسید.

6- امورحقوقی : میانگین حداقل حقوق این شغل 83 هزار دلار میباشد اما این میزان میتواند به 110 هزار دلار نیز افزایش یابد.

7- علم و تکنولوژی: این شغل، یک شغل دفتری بوده که میانگین حداقل حقوق آن 83 هزار دلار میباشد اما این میزان میتواند به 108 هزار دلار نیز افزایش یابد.

8- مشاغل مالی: صاحبان بانک نیز به موجب نگهداری از پول های مردم ، مستحق دریافت میانگین حداقل حقوق 73 هزار دلار در ماه هستند، اما اگر بتوانند کارامدی خود را ثابت نمایند، شاید به درآمد 93 هزار دلاری نیز برسند.

9- مدیریت معدن: میانگین حداقل حقوق این شغل چیزی در حدود 174 هزار دلار بوده و میتواند به حدود 210 هزار دلار نیز برسد.

ورشکستگی در استرالیا:

در کشور استرالیا هنگامی که یک شرکت توان مالی خود را در پرداخت هزینه هایش از دست بدهد در این حالت درخواست ورشکستگی " liquidation " خواهد داد.در این حالت افسر اداره مالیات طی یک ملاقات حضوری با روسای شرکت با 3 مرتبه پرسش در خصوص اطمینان جهت اعلام ورشکستگی، این موضوع را بصورت رسمی صورت جلسه خواهد کرد.

پس از آن کلیه دارای های شرکت محاسبه شده و جهت پرداخت هزینه ها زیر نظر اداره مالیات اقدام میگردد.

در صورتی که میزان بدهی بیش از ارزش اموال باشد، طلبکاران اجازه طرح دعوی در دادگاه یا صحبت مستقیم با بدهکاران را نخواهند داشت.

در صورت اعلام ورشکستگی تا 7 سال امکان قرار گرفتن در راس یک شرکت وجود نخواهد داشت.

قوانین سرمایه گذاری در استرالیا

- مجوز احداث کسب و کار را از یکی از ایالت ها دریافت کرده باشد

- بسته به ایالت مورد نظر مبلغ سرمایه گذاری از 300 هزار دلار(کوئینزلند) تا 1 میلیون دلار(سیدنی) متغیر خواهد بود.

- مبلغ سرمایه گذاری شده به مدت ۴ سال سپرده گذاری می شود و قابل برداشت نمیباشد اما بعد از مدت ۴ سال این مبلغ به عنوان شروع کردن یک بیزینس پس داده می شود تا علاقه مندان کار خود را جهت فعالیت شروع نمایند.

- بسته به هزینه مد نظر جهت سرمایه گذاری میتوان ایالت را انتخاب کرد.

امتیازاتی که داشتن ویزای سرمایه گذاری استرالیا (ساب کلاس 188) برای شما ایجاد می کند:

  • زندگی در استرالیا به مدت 4 سال و 3 ماه (قابل تمدید تا 6 سال و 3 ماه)
  • اعطای اجازه زندگی، کار و تحصیل به اعضای خانواده شما
  • قابلیت تبدیل به اقامت دائم ساب کلاس 888
  • اجازه ورود و خروج نامحدود به استرالیا در مدت ویزا

سایر موارد:

  • به طور کلی این پروسه بین 8 الی 12 ماه به طول می انجامد.
  • این ویزا از زمان صدور به مدت 4 سال و 3 ماه اعتبار خواهد داشت.
  • دارندگان این نوع ویزای موقت میتوانند 2 سال دیگر مازاد بر مدت اعتبار ویزا درخواست داده و به طور کل6 سال به طور موقت در استرالیا سکونت داشته باشند.
  • مدرک زبان مورد نیاز برای این ویزا ، آیلتس 5 جنرال میباشد.

امتیازاتی که داشتن ویزای سرمایه گذاری استرالیا (ساب کلاس 132) برای شما ایجاد می کند:

  • اقامت دائم استرالیا
  • اعطای اجازه زندگی، کار و تحصیل به اعضای خانواده شما
  • استفاده از خدمات درمانی رایگان
  • اجازه ورود و خروج نامحدود به استرالیا
  • اقدام برای اخذ تابعیت استرالیا
  • اسپانسر شدن برای بستگان واجد شرایط جهت اقامت دائم
  • دسترسی به بیمه بیکاری و بازنشستگی استرالیا

 

به خاطر داشته باشید اولین مرحله که مهم ترین مرحله اقدام برای ویزای سرمایه گذاری استرالیا است، جمع آوری مدارک، ترجمه دقیق، و ارائه برنامه راهبردی کسب و کار شما در استرالیا است. وکلای یونیک ویزا در این مرحله به صورت گام به گام با شما همراه هستند تا تمامی مدارک مورد نیاز فراهم و آماده ارسال برای درخواست اسپانسر ایالتی شوند.

در مرحله درخواست اسپانسر ایالتی برای ویزای سرمایه گذاری استرالیا باید توجه داشت که هر ایالت شرط های خاص خود را دارد. در این مرحله با توجه به ایالت انتخابی شما این شرط ها در مرحله جمع آوری مدارک اولویت خواهند داشت.

شما میتوانید طرح تجاری خود را با توجه علایق خود و با مشاوره با وکلای با تجربه یونیک ویزا انتخاب کنید. وکلای یونیک ویزا به شما کمک می کنند طرحی را انتخاب کنید که پاسخ مثبت ایالت به طرح شما تضمین شده باشد.

سیستم امتیاز بندی ویزای سرمایه گذاری:

برای اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا بایستی حداقل 65 امتیاز از سیستم امتیاز بندی ویزای سرمایه گذاری کسب کنید. شما می توانید از طریق پر کردن فرم ارزیابی رایگان ویزای سرمایه گذاری و یا تماس با یونیک ویزا از امتیاز دقیق خود در سیستم امتیاز بندی ویزای سرمایه گذاری مطلع شوید.

 

آن دسته از افرادی که شرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری را ندارند می توانند در ادامه انواع مسیرهای مهاجرتی پیشنهاد شده را بررسی نموده و اطلاعات لازم را کسب نمایند:

ویزای مهاجرت به استرالیا

*ویزاهای تخصص و مهارت برای دانش آموختگان رشته های علوم مهندسی، علوم پایه، علوم پزشکی، گرایشهای مدیریت و ...

*ویزاهای تخصص و مهارت برای دارندگان مدارک فنی و حرفه ای از جمله مکانیک، برق، نجاری و ...

*ویزای دانشجویی برای افرادی که قصد ادامه تحصیل در خاک استرالیا را دارند.

*ویزای بازنشستگی برای افرادی که قصد دارند دوران بازنشستگی خود را در خاک استرالیا سپری نمایند.

*ویزای توریستی برای افرادی که جهت بازدید اقوام یا شرکت در نمایشگاه ها و یا صرفاً به قصد گذراندن تعطیلات خواستار سفر به استرالیا می باشند.

*ویزای کار برای افرادی که دارای اسپانسر شغلی از داخل خاک استرالیا و یا از داخل خاک ایران می باشند.

*ویزای آخرین فرد بازمانده برای افرادی که تمامی بستگان وی دارای اقامت کشور استرالیا می باشند.

*ویزای نامزدی و ازدواج برای افرادی که همسر و یا نامزد ایشان دارای اقامت موقت و یا دائم کشور استرالیا می باشد.

*ویزای والدین برای والدینی که حداقل نصف تعداد فرزندان آنها اقامت دائم استرالیا را دارا می باشند.

·         به طور کلی این پروسه بین 8 الی 12 ماه به طول می انجامد.

·         این ویزا از زمان صدور به مدت 4 سال و 3 ماه اعتبار خواهد داشت.

·         دارندگان این نوع ویزای موقت میتوانند 2 سال دیگر مازاد بر مدت اعتبار ویزا درخواست داده و به طور کل6 سال به طور موقت در استرالیا سکونت داشته باشند.

·         مدرک زبان مورد نیاز برای این ویزا ، آیلتس 5 جنرال میباشد.