rating
محاسبه گر آنلاین امتیازات
ارسال پیام سریع
ارسال پیام سریع
Phone White ۰۲۱-۸۸۵۴۵۳۲۴-۶
فا | En |
۰۲۱-۸۸۵۴۵۳۲۴-۶

صفحه اصلی شرایط مهاجرت به استرالیا 2019

شرایط مهاجرت به استرالیا 2019

استرالیا سالهاست که در لیست مهاجر پذیر ترین کشورهای دنیا قرار دارد این کشور به عنوان مقصد محبوب ایرانی ها برای اقامت و سرمایه گذاری شناخته میشود. خدمات درمانی و آموزشی با کیفیت ، استانداردهای فوق العاده برای زندگی شهروندان، نرخ تورم پایین و بالا بودن دستمزدها برای افراد متخصص و همچنین شرایط ایده آل برای جذب سرمایه گذاران خارجی ، باعث شده است تا هر ساله عده ی زیادی برای مهاجرت به این کشور از طریق ویزای تخصص و مهارت یا ویزای سرمایه گذاری (از طریق کارآفرینی) اقدام کنند .

اولین گام برای مهاجرت موفق اطلاع از قوانین و شرایط مهاجرتی به روز هر کشوری میباشد در ادامه به بررسی شرایط مهاجرت به استرالیا در سال 2019 و تغییراتی که در قوانین و ... به وجود آمده است میپردازیم:

در سال 2019 جهت اقدام برای اخذ ویزاهای تخصص و مهارت متقاضی میبایست شرایط ذیل را دارا باشد:

1-    سن وی زیر 45 سال باشد.

2-    شاغل به حرفه ای باشد که در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا وجود دارد.

3-    مدرک تحصیلی وی مرتبط با حرفه ای باشد که در آن مشغول به کار است.

4-    به زبان انگلیسی تسلط داشته باشد (نمره مورد نیاز مدرک آیلتس یا PTE و ... با توجه به امتیازات متقاضی مشخص میگردد)

5-    مدرک تحصیلی و سوابق کاری وی در ادارات ارزشیابی استرالیا مثبت ارزیابی شده باشند.

6-    مجموع امتیازات متقاضی حداقل میبایست به 65 برسد و باید توجه داشت که در برخی مشاغل مانند مهندسی کامپیوتر ، مهندسی مکانیک، حسابداری و ... امتیازات بیشتری مورد نیاز است.

امتیازات مورد نیاز جهت اقدام کردن از طریق ویزای تخصص و مهارت مانند سال گذشته همچنان 65 امتیاز میباشد. بدین ترتیب، حداقل امتیاز لازم برای ویزاهای ۴۸۹ و ۱۹۰ به ترتیب به ۵۵ و 60 امتیاز میباشد.

امتیازات افراد در برنامه مهاجرتی سال 2019 به شکل زیر محاسبه میگردد:

سن:

  • ۱۸تا ۲۵ سال –۲۵ امتیاز
  • ۲۵تا ۳۳ سال –۳۰ امتیاز
  • ۳۳تا ۴۰ سال –۲۵ امتیاز
  • ۴۰تا ۴۵ سال –۱۵ امتیاز

سابقه کار در ۱۰ سال قبل از اقدام برای مهاجرت:

  • حداقل ۳ سال – ۵ امتیاز
  • حداقل ۵ سال -۱۰ امتیاز
  • حداقل ۸ سال -۱۵ امتیاز

مدرک تحصیلی:

  • -مدرک دکترا دارای 20 امتیاز
  • -   مدرک کارشناسی ارشد دارای 15 امتیاز
  • -    مدرک کارشناسیاز دانشگاه های section 1 دارای 15 امتیاز
  • -     مدرک کارشناسیاز دانشگاه های section 2 و دوره کاردانی و دیپلم دارای 10 امتیاز

سایر مدارک:

  • مدرک تحصیلی اخذ شده از استرالیا دارای 5 امتیاز

 

امتیاز همسر

در صورتی که همسر متقاضی همه شرایط زیر را داشته باشد، امکان کسب ۵ امتیاز به عنوان امتیاز همسر وجود دارد:

  • سن پایینتر از ۴۵ سال
  • داشتن شغلی از لیست MLTSSL با تایید سازمان ارزیابی کننده مربوطه
  • کسب حداقل نمره آیلتس ۶ در همه مهارتها

 

مدرک زبان:

نوع مهارت و امتیاز

الزامی و بدون امتیاز

ده امتیاز

بیست امتیاز

حداقل نمره مهارت Listenning

IELTS: نمره ۶

OET: نمره B

TOEFL iBT: نمره ۱۲

PTE Academic: نمره ۵۰

CAE: نمره ۱۶۹

IELTS: نمره ۷

OET: نمره B

TOEFL iBT: نمره ۲۴

PTE Academic: نمره ۶۵

CAE: نمره ۱۸۵

IELTS: نمره ۸

OET: نمره A

TOEFL iBT: نمره ۲۸

PTE Academic: نمره ۷۹

CAE: نمره ۲۰۰

حداقل نمره مهارت Reading

IELTS: نمره ۶

OET: نمره B

TOEFL iBT: نمره ۱۳

PTE Academic: نمره ۵۰

CAE: نمره ۱۶۹

IELTS: نمره ۷

OET: نمره B

TOEFL iBT: نمره ۲۴

PTE Academic: نمره ۶۵

CAE: نمره ۱۸۵

IELTS: نمره ۸

OET: نمره A

TOEFL iBT: نمره ۲۹

PTE Academic: نمره ۷۹

CAE: نمره ۲۰۰

حداقل نمره مهارت Writing

IELTS: نمره ۶

OET: نمره B

TOEFL iBT: نمره ۲۱

PTE Academic: نمره ۵۰

CAE: نمره ۱۶۹

IELTS: نمره ۷

OET: نمره B

TOEFL iBT: نمره ۲۷

PTE Academic: نمره ۶۵

CAE: نمره ۱۸۵

IELTS: نمره ۸

OET: نمره A

TOEFL iBT: نمره ۳۰

PTE Academic: نمره ۷۹

CAE: نمره ۲۰۰

حداقل نمره مهارت Speaking

IELTS: نمره ۶

OET: نمره B

TOEFL iBT: نمره ۱۸

PTE Academic: نمره ۵۰

CAE: نمره ۱۶۹

IELTS: نمره ۷

OET: نمره B

TOEFL iBT: نمره ۲۳

PTE Academic: نمره ۶۵

CAE: نمره ۱۸۵

IELTS: نمره ۸

OET: نمره A

TOEFL iBT: نمره ۲۶

PTE Academic: نمره ۷۹

CAE: نمره ۲۰۰

حداقل مجموع نمرات

IELTS: نمره ۶

OET: نمره B

TOEFL iBT: نمره ۶۰

PTE Academic: نمره ۵۰

CAE: نمره ۱۶۹

IELTS: نمره ۷

OET: نمره B

TOEFL iBT: نمره ۹۴

PTE Academic: نمره ۶۵

CAE: نمره ۱۸۵

IELTS: نمره ۸

OET: نمره A

TOEFL iBT: نمره ۱۱۰

PTE Academic: نمره ۷۹

CAE: نمره ۲۰۰

 

تعداد دعوتنامه های سال مهاجرتی 2018-2019 که تا کنون از سوی اداره مهاجرت استرالیا منتشر شده اند به شرح ذیل بوده است:

زیر گروه

ماه جولای

ماه آگست

ماه سپتامبر

ماه اکتبر

ماه نوامبر

جمع

189

1000

2490

2490

4340

4340

14660

489

10

10

10

10

10

50

 

مجموع ظرفیت پذیرش نیروی کار خارجی توسط کشور استرالیا برای سال مهاجرتی و مالی 2018-2019 به تفکیک گروه های شغلی در جدول زیر ارائه شده است:

 

گروه شغلی

تعداد دعوتنامه قابل صدور

Livestock Farmers

4,841

Construction Managers

5,982

Engineering Managers

1,131

Child Care Centre Managers

1,000

Health and Welfare Services Managers

1,302

Accountants*

3,753

Auditors, Company Secretaries and Corporate Treasurers*

1,342

Actuaries, Mathematicians and Statisticians

1,000

Land Economists and Valuers

1,000

Management consultant

3,894

Architects and Landscape Architects

1,251

Cartographers and Surveyors

1,000

Chemical and Materials Engineers

1,000

Civil Engineering Professionals

3,510

Electrical Engineers

1,000

Electronics Engineers*

300

Industrial, Mechanical and Production Engineers*

1,780

Other Engineering Professionals*

700

Agricultural and Forestry Scientists

1,000

Civil Engineering Draftspersons and Technicians

1,000

Electrical Engineering Draftspersons and Technicians

1,000

Telecommunications Technical Specialists

1,000

Automotive Electricians

1,000

Motor Mechanics

6,099

Sheetmetal Trades Workers

1,000

Structural Steel and Welding Trades Workers

4,639

Metal Fitters and Machinists

6,989

Precision Metal Trades Workers

1,000

Panelbeaters

1,000

Bricklayers and Stonemasons

1,594

Carpenters and Joiners

8,372

Painting Trades Workers

3,277

Glaziers

1,000

Plasterers

2,081

Wall and Floor Tilers

1,259

Plumbers

5,766

Electricians

9,303

Airconditioning and Refrigeration Mechanics

1,836

Electrical Distribution Trades Workers

1,019

Electronics Trades Workers

1,769

Chefs

2,821

Cabinetmakers

1,421

Boat Builders and Shipwrights

 

1,000

Medical Laboratory Scientists

1,600

Veterinarians

1,000

Other Natural and Physical Science Professionals

1,000

Early Childhood (Pre-primary School) Teachers

2,488

Secondary School Teachers

8,480

Special Education Teachers

1,000

Medical Imaging Professionals

1,224

Optometrists and Orthoptists

1,000

Other Health Diagnostic and Promotion Professionals

1,000

Chiropractors and Osteopaths

1,000

Occupational Therapists

1,227

Physiotherapists

1,613

Podiatrists

1,000

Speech Professionals and Audiologists

1,000

General Practitioners and Resident Medical officers

3,348

Internal Medicine Specialists

1,000

Psychiatrists

1,000

Surgeons

1,000

Other Medical Practitioners

1,145

Midwives

1,000

Registered Nurses

17,322

ICT Business and Systems Analysts*

1,466

Software and Applications Programmers*

7,271

Database and Systems Administrators and ICT Security Specialists

2,660

 

شرایط و قوانین مهاجرت به استرالیا هر سال سخت تر از قبل میشود لذا اگر قصد مهاجرت به این کشور را دارید پیشنهاد میکنیم هرچه سریعتر اقدام نمایید.

 شرایط مهاجرت به استرالیا 2018

تغییرات لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا در سال 2018:

اداره مهاجرت استرالیا هر ساله لیست مشاغل مورد نیاز خود را اعلام میکند. معمولا در هرسال برخی از رشته ها از این لیست حذف و برخی از رشته به این لیست اضافه میشوند.

همچنین قوانین مهاجرتی نیز ممکن است با تغییراتی روبه رو شوند. در حال حاضر تغییراتی که برای سال 2018 در نظر گرفته شده است به شرح ذیل میباشد:

تغییرات ویزا های کاری 457 و ENS :

رشته هایی که حذف شده اند:

رشته های زیر از لیست مشاغل کوتاه مدت STSOL حذف شده اند:

141999 Accommodation and Hospitality Managers nec

142114 Hair or Beauty Salon Manager

223112 Recruitment Consultant

312112 Building Associate

 مهاجرت به استرالیا 2018

رشته هایی که اضافه شده اند:

چند رشته که در لیست مشاغل مورد نیاز ویزای کار سال 2017 وجود نداشتند به لیست سال 2018 اضافه شده اند و عبارتند از:

242112 University Tutor

272314 Psychotherapist

612112 Property Manager

612114 Real Estate Agent

612115Real Estate Representative

برای اطلاع از ظرفیت هر رشته و همچنین مشاهده به روز ترین لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا نیز میتوانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

لیست مشاغل و ظرفیت رشته های مورد نیاز استرالیا در سال 2018

 

تغییر نام دپارتمان مهاجرت و حفاظت نیروی مرزی استرالیا:

نام قبلی: The Department of Immigration and Border Force Protection

نام جدید: Department of Home Affairs

در سال 2018 اداره مهاجرت استرالیا با دیگر سازمان های امنیت ملی ادغام و نزدیک تر  شده اند  و بررسی های جامع تری برای درخواست متقاضیان صورت خواهد گرفت.

مهاجرت استرالیا سال 2018

تاثیر تغییرات بر متقاضیان ویزای ENS

افرادی که قصد ارسال پرونده برای این نوع ویزا را دارند و رشته شان حذف شده است دیگر قادر به درخواست برای این ویزا نیستند. افرادی که قبل از ژانویه 2018 درخواست خود را ارسال کرده باشند حتی اگر رشته شان حذف شود میتوانند ویزا دریافت کنند.

تاثیر بر متقاضیان ویزای 457

اگر رشته شما حذف شده است به احتمال زیاد حتی در صورت ارسال پرونده تحت تاثیر قرار می گیرید مگر اینکه روند بررسی پرونده قبل از ژانویه شروع شده باشد.

در سال 2018 ظرفیت های برخی از رشته ها هم دستخوش تغییرات قرار گرفته است

رشته های حسابداری, مهندسی مکانیک, مهندسی صنایع و مهندس نرم افزار افزایش چشگیری در ظرفیت هایشان داشته اند

 

حداقل امتیازات مورد نیاز برای اخذ ویزای استرالیا در سال 2018:

حداقل امتیازات مورد نیاز برای اخذ ویزاهای تخصص و مهارت (ساب کلاس 189-190-489) از 60 به 65 امتیاز افزایش یافته است.

چنانچه امتیازات شما به این حد نمیرسد روشهای زیر میتوانند به شما کمک کنند:

*اسپانسرهای ایالتی و منطقه ای: استفاده از اسپانسرهای ایالتی گزینه ای بسیار مناسب برای افزایش امتیازات آن دسته افرادی است که امتیازات آنها برای اقدام از طریق ساب کلاس 189 کافی نیست.

*افزایش سطح دانش زبان انگلیسی و کسب نمره بالاتر در آزمون های مورد قبول اداره مهاجرت استرالیا مانند آیلتس

*ارتقاء مدرک تحصیلی

*افزایش سوابق کاری (حداکثر سابقه کار مورد قبول 10 سال است)

*شرکت در آزمون NAATI

*گذراندن دوره تخصصی Professional Year در استرالیا

*استفاده از امتیاز همسر (در صورت واجد شرایط بودن وی)

تغییرات در قانون مجازات جعل اسناد (4020):

برای سال 2018 تغییرات اساسی در قانون های مربوط به جعل اسناد در نظر گرفته شده است. تا پیش از این قوانین مجازات جعل اسناد شامل پرونده های در حال بررسی، ویزا های صادر شده در 12 ماه گذشته و یا درخواست های رد شده تا 3 سال گذشته میشد. با تغییرات جدید این مجازات برای تمام درخواست های 10 سال گذشته اعمال خواهد شد.

بدهی های بیمه سلامت

با توجه به نگرانی های دولت در مورد بدهی های فزاینده بخش سلامت، شرایط جدیدی برای ویزا های اقامت موقت در نظر گرفته شده است که طبق آن شخص نباید به سیستم بیمه سلامت استرالیا بدهی داشته باشد.

 

نوع بیمه درمانی برای ویزا های اقامت موقت

طبق قانون جدید ،اداره مهاجرت میتواند برای ویزا های اقامت موقت نوع بیمه درمانی مورد نیاز را مشخص کند. پیش از این در این زمینه ابهاماتی وجود داشت.

اسپانسرهای ایالتی

استفاده از برنامه اسپانسری ایالت ها می تواند در روند مهاجرت به استرالیا در سال 2018 از طریق تخصص و مهارت بسیار کارآمد باشد.

به تغییراتی که توسط ایالت ها اعلام شده است می پردازیم:

 

1-بسته شدن برنامه اسپانسری ایالت ACT

از تاریخ 23 آگوستسال 2017 ، برنامه اسپانسری ایالت ACT برای متقاضیان خارج از استرالیا بسیار محدود شده است. در سال 2017 نیز برای اخذ اسپانسری این ایالت، افرادی که خارج از این ایالت زندگی می کنند بایستی ثابت کنند به این ایالت وابستگی دارند که می تواند از طریق ارائه پیشنهاد کاری در زمینه رشته تحصیلی و یا وجود یکی از افراد خانواده فرد متقاضی در این ایالت باشد.

افرادی که در این ایالت سکونت دارند و یا در 2 سال گذشته از دانشگاه های این ایالت مدرک PhD گرفته اند همچنان می توانند برای اسپانسری این ایالت درخواست دهند.

 

2- متوقف شدن بررسی پرونده های 24 رشته در ایالت Queensland

این ایالت سال گذشته اعلام نمود که از تاریخ 21 آگوست بررسی پرونده ها را در 24 رشته متوقف کرده است.

از بازگشایی مجدد این رشته ها هنوز اطلاعیه ای منتشر نشده است و متقاضیان همچنان میبایست منتظر باشند

موارد حذف شده در زمینه ی رشته های زیر بوده اند:

  • Accounting
  • IT
  • Hospital and Retail Pharmacists
  • Mechanical Engineers
  • Public Relations
  • Interior Designers
  • Insurance Agents

 3

تغییرات ویزای دانشجویی استرالیا در سال 2018:

در برخی موارد، درخواست های ویزای دانشجویی باید با شواهدی ارائه شود که ثابت کند متقاضیان ویزاهای تحصیلی برای ادامه تحصیل خود در استرالیا از منابع مالی کافی برخوردار هستند.

وزارت امور داخلی اعلام کرد که حداقل مبلغ مورد نیاز توانائی مالی برای ادامه تحصیل در استرالیا از 1 فوریه 2018 افزایش خواهد یافت.  این افزایش از 3/2درصد شروع و بر مبنای شاخصهای قیمت برای مصرف کننده در استرالیا (CPI) افزایش خواهد داشت.

برای دانشجو یا گاردین: 20290 دلار استرالیا

برای همسر: 7100 دلار استرالیا

برای هر فرزند: 3040 دلار استرالیا

و اما گریزی به دانشگاه های برتر استرالیا در سال 2018 می زنیم. در این سال میتوان گفت تمامی دانشگاه های استرالیا از رتبه های سال گذشته خود بالاتر آمده اند که این موضوع نشان دهنده بالاتر رفتن سطح تحصیلی در استرالیاست که به موازات آن سطح رفاه اجتماعی و اقتصادی و .. نیز بالاتر میرود.

مطمئنا تحصیل در هریک از این دانشگاه ها آرزوی خیلی ها میباشد

  1. دانشگاه ملی استرالیا (ANU)

در رتبه بندی سال 2018 این دانشگاه از سال قبل دو رتبه بالاتر آمده است و در جهان رتبه 20 را گرفته است دانشگاه ملی استرالیا (ANU) برترین دانشگاه در کشور استرالیا است .در پایتخت استرالیا واقع شده است و تنها دانشگاهی است که توسط پارلمان استرالیا ساخته شده است. در بین فارغ التحصیلان این دانشگاه دو نفر توانسته اند به عنوان نخست وزیر استرالیا شناخته شوند.

  1. دانشگاه ملبورن

از لحاظ قدمت این دانشگاه دومین دانشگاه در استرالیا می باشد. در سال 1853 تاسیس شده است. این دانشگاه امسال در رتبه 41 جهان قرار گرفت فارغ التحصیلان این دانشگاه بیشتر از هر دانشگاه دیگری برنده جایزه نوبل شده اند.

  1. دانشگاه New South Wales

این دانشگاه نیز نسبت به سال گذشته چهار رتبه بالاتر آمده است و در جایگاه 45 رتبه بندی جهانی و جایگاه 3 رتبه بندی استرالیا قرار گرفت. در سال 1949 تاسیس شد و میلیونرهای زیادی را بیش از هر دانشگاه دیگری به وجود آورده است. هدف آن ها این است که در 2025 بهترین دانشگاه استرالیایی جهان شوند. این دانشگاه با بیش از 200 دانشگاه در سراسر جهان ارتباط دارد.

  1. دانشگاه کویینزلند

این دانشگاه نیز در جایگاه 47 رتبه بندی جهانی قرار گرفته است. در این دانشگاه اختراع واکسن HPV برای جلوگیری از سرطان شایان توجه است.

 دانشگاه های استرالیا در 2018

  1. دانشگاه سیدنی

این دانشگاه نیز در رتبه 50 جهان قرار گرفته است. دانشگاه سیدنی قدیمی ترین دانشگاه استرالیا است. در سال 1850 ساخته شده است. محوطه دانشگاه به خاطر ساختمان های زیبای نئوگاتیک آن مشهور است.

  1. دانشگاه موناش

این دانشگاه نیز در جایگاه 60 رتبه بندی جهانی قرار دارد. این دانشگاه در خارج از استرالیا هم خیلی فعال است.

  1. دانشگاه استرالیای غربی (UWA)

این دانشگاه نیز در جایگاه 93 نیز قرار گرفته است. در سال 1911 ساخته شده است .دراین دانشگاه 9 دانشکده در حال فعالیت هستند.

  1. دانشگاه آدلاید

این دانشگاه نیز در رتبه 109 قرار گرفته است. دانشگاه آدلاید یکی دیگر از دانشگاه قدیمی استرالیا می باشد. و در سال 1874 تاسیس شده است. این دانشگاه در استرالیای جنوبی دارای 5 دانشکده می باشد.

  1. دانشگاه تکنولوژی سیدنی (UTS)

این دانشگاه نیز در رتبه 176 رتبه بندی قرار گرفته است جالب است بدانید این دانشگاه برخلاف اسمش در برخی از رشته های غیر تکنولوژی اش قوی است که شامل پرستاری و هنر و طراحی٬ ورزش و حقوق می شود.

  1. دانشگاه نیوکاسل

این دانشگاه نیز در رتبه 224 نیز قرار گرفته است.دانشگاه نیوکاسل (UON) دانشگاه ولونگونگ را از پیش رو برداشت و در جایگاه 10 ام برترین دانشگاه های استرالیا قرار گرفت. در سال 1965 تاسیس شده است.در موضوع هایی مثل مهندسی معدن٬ معماری و پرستاری و جامعه شناسی قوی است.

از دیگر دانشگاه های برتر استرالیا میتوان دانشگاه های زیر را نام برد :

  1. دانشگاه ولونگونگ با رتبه 232 در جهان
  2. دانشگاه Macquarie با رتبه 240 در جهان
  3. دانشگاه تکنولوژي کویینزلند (QUT)با رتبه 247 در جهان
  4. دانشگاه RMIT با رتبه 247 در جهان
  5. دانشگاه کورتین با رتبه 262 در جهان
  6. دانشگاه استرالیا جنوبی (UNISA) با رتبه 279 در جهان
  7. دانشگاه دیکین با رتبه 293 در جهان

 

مدت زمان اخذ ویزاهای استرالیا طبق آخرین آمار سال 2018:

مدت زمانی لازم برای اخذ ویزاهای استرالیا متفاوت بوده و به عوامل مختلفی بستگی دارد آنچه در ادامه ملاحظه مینمایید اخرین وضعیت زمان صدور ویزاهای استرالیا تا تاریخ 18 جولای 2018 است:

ویزای توریستی (گردشگری): در 75 درصد پرونده ها 19 روز و در 90 درصد پرونده ها 24 روز زمان برده است.

ویزای توریستی (بیزینسی): در 75 درصد پرونده ها 8 روز و در 90 درصد پرونده ها 16 روز زمان برده است.

ویزای توریستی (با اسپانسر خانوادگی): در 75 درصد پرونده ها 31 روز و در 90 درصد پرونده ها 55 روز زمان برده است.

ویزای تخصص و مهارت (ساب کلاس 189) :در 75 درصد پرونده ها 8 ماه و در 90 درصد پرونده ها 10 ماه زمان برده است.

ویزای تخصص و مهارت (ساب کلاس 190) :در 75 درصد پرونده ها 6 ماه و در 90 درصد پرونده ها 7 ماه زمان برده است.

ویزای تخصص و مهارت (ساب کلاس 489) :در 75 درصد پرونده ها 7 ماه و در 90 درصد پرونده ها 10 ماه زمان برده است.

ویزای فارغ التحصیلان رشته مهندسی از دانشگاه های امیرکبیر و تهران (ساب کلاس 476) :در 90 درصد پرونده ها 5 ماه زمان برده است.

ویزای تحصیلی (ساب کلاس 500) : در 75 درصد پرونده ها 24 روز و در 90 درصد پرونده ها 40 روز زمان برده است.

ویزای ازدواج:در 75 درصد پرونده ها 23 ماه و در 90 درصد پرونده ها 32 ماه زمان برده است.

ویزای نامزدی: در 75 درصد پرونده ها 18 ماه و در 90 درصد پرونده ها 23 ماه زمان برده است.

ویزای والدین:در 75 درصد پرونده ها 49 ماه و در 90 درصد پرونده ها 55 ماه زمان برده است.

 

تغییرات سال 2018 در خصوص دعوتنامه های ویزای تخصص و مهارت استرالیا:

بر خلاف سال 2017 که دعوتنامه ها دوبار در هر ماه صادر میشدند از این پس دعوتنامه ساب کلاس 189 و 489 (با اسپانسر خانوادگی) فقط یکبار در در یازدهم هر ماه صادر میگردند.

خوشبختانه تعداد دعوتنامه های ساب کلاس 189 افزایش یافته است و تعداد آن از 600 در سال گذشته به 1000 دعوتنامه در هر ماه افزایش یافته است.

برای اطلاع از جزییات هر راند صدور دعوتنامه میتوانید به لینک زیر مراجعه نمایید این لینک هر ماه آپدیت میشود و اطلاعات جدید در دسترس شما قرار میگیرد:

دعوتنامه های ویزاهای تخصص و مهارت

 

هزینه های ویزا اپلیکیشن برای ویزاهای استرالیا در سال 2018:

هزینه ویزا اپلیکیشن هر ساله همزمان با اعلام بودجه سال مالی آینده و با در نظر گرفتن تورم افزایش پیدا میکند. پرونده هایی که از تاریخ 1 جولای 2018 به بعد لاج شده اند مشمول افزایش هزینه ویزا اپلیکیشن خواهند بود.

در حال حاضر هزینه ویزا اپلیکیشن برای ویزاها به این صورت است:

ویزای دانشجویی: 575 دلار

ویزای تخصص و مهارت: 3755 دلار

ویزای نامزدی و ازدواج: 7160 دلار

ویزای مشاغل (TSS-STSOL) : 1175 دلار

ویزای مشاغل (TSS-MLTSSL) : 2455 دلار

ویزای  (ENS/RSMS):3755 دلار

 

جهت کسب اطلاعات دقیق تر و بررسی شرایط خود برای انتخاب بهترین ساب کلاس ویزا جهت مهاجرت به استرالیا با مشاوران یونیک ویزا در تماس باشید:

02188545324 الی 6

 این مطلب در تاریخ 27 اسفند 97 بروزرسانی شده است.

<!--[if gte mso 9]> <w:LsdException Locked="f