rating
محاسبه گر آنلاین امتیازات
ارسال پیام سریع
ارسال پیام سریع
Phone White ۰۲۱-۸۸۵۴۵۳۲۴-۶
فا | En |
۰۲۱-۸۸۵۴۵۳۲۴-۶

صفحه اصلی مقایسه ویزای سرمایه گذاری استرالیا با ویزای سرمایه گذاری کانادا و آمریکا

مقایسه ویزای سرمایه گذاری استرالیا با ویزای سرمایه گذاری کانادا و آمریکا

سیستم های اقامتی در هر کشور متفاوت است و دولت هر کشور به طور جداگانه تعریف مشخصی از هر نوع ویزای سرمایه گذاری دارد.

تیم موسسه مهاجرتی یونیک ویزا به شرح مختصری از ویزای های سرمایه گذاری در کشور های آمریکا و کانادا پرداخته است.

ONE

در اقامت از طریق سرمایه گذاری در کشور کانادا, متقاضی میبایست در یکی از استان هایی که قصد سرمایه گذاری در آن دارد ساکن شود در واقع حق انتخاب شهر محل زندگی از فرد گرفته میشود.که این مورد برای افرادی که به تازگی مهاجرت کرده اند با توجه به اینکه اکثر سرمایه گذاری ها در استان های غیر اصلی کانادا میباشند بسیار دشوار است

در اکثر سرمایه گذاری های کانادا متقاضی میبایست مبلغی را به دولت بدهد که تا چند سال این مبلغ نزد دولت باقی می ماند و قابل ذکر است بعد از گذشت چند سال مبلغ مورد نظر ارزش خود را از دست میدهد و به پولی بی ارزش تبدیل میشود و این موضوع برای سرمایه گذاران بسیار مهم و قابل تامل است.بعد از گذشت چند سال مبلغ ذکر شده به متقاضی بازگردانده میشود.( بدون هیچ سودی!)

در مواردی نیز متقاضی مبلغی را بدون بازگشت به دولت پرداخت میکند

متقاضی میبایست در کانادا مستقیما به مدت 2 سال مدیریت بیزینسی که در آن سرمایه گذاری کرده است را در دست بگیرد.این اجبار به مدیریت برای مهاجر تازه وارد شده در سال های اولیه ورود دشوار است با توجه به اینکه ممکن است تسلط کامل به زبان انگلیسی هم نداشته باشند و حتی اینکه با بازار اقتصادی کشور کانادا هم آشنایی ندارند و این خود ریسک بالایی دارد.

در سیستم سرمایه گذاری در آمریکا متقاضی میبایست در یک تجارت پر ریسک سرمایه گذاری کند و مبلغ سرمایه گذاری شده بعد از گذشت چندسال بدون سود به متقاضی باز میگردد که باز هم ارزش اولیه خود را از دست میدهد.

همانطور که مشاهده میکنید در سیستم های سرمایه گذاری در آمریکا و کانادا متقاضی را در یک چارچوب خاص قرار میدهند و اینکه مبلغ سرمایه گذاری شده ارزش خود را از دست میدهد.

در سیستم سرمایه گذاری در استرالیا مبلغی به عنوان ودیعه به دولت پرداخت نخواهید کرد که این خود یک امتیاز بزرگ و طلایی محسوب میشود.

در سیستم سرمایه گذاری در استرالیا متقاضی را مجبور نمیکنند که علاوه بر سرمایه گذاری در استان مورد نظر باید در آن استان هم زندگی کند

در همین سایت شرایط کامل ویزای سرمایه گذاری استرالیا توضیح داده شده است.

در ادامه به توضیح مختصری از مبالغ مورد نیاز ویزاهای سرمایه گذاری کانادا و آمریکا میپردازیم:

برای سرمایه گذای در کانادا مبلغی بالغ بر یک میلیون و ششصد هزار دلار کانادا نیاز است که متقاضی اخذ اقامت باید دارایی های خود را به ارزش یک میلیون و ششصد هزار دلار کانادا نشان دهد و مبلغ 800 هزار دلار را به دست دولت کانادا به عنوان ودیعه بدهد.این مبلغ بعد از گذشت 6 الی 7 سال بعد به شخص بازمیگردد اما مطمئنا 800 هزار دلار بعد از گذشت 7سال اعتبار و ازرش اولیه خود را از دست میدهد.

THREE

سیستم سرمایه گذاری در کانادا با استرالیا متفاوت است و در این نوع از سرمایه گذاری شامل چهار زیر گروه اصلی به شرح زیر میشود

1-       سرمایه گذاری در استان کبک :

در این نوع از سرمایه گذاری متقاضی میبایست مبلغ 220,000 (دویست و بیست هزار) دلار کانادا را به یک بانک کانادایی بدهد (به عنوان واسطه میان متقاضی و دولت کانادا)

2-      سرمایه گذاری در استان های ساسکاچوان, منیتوبا و نیوبرانزویک :

مجموع دارایی های متقاضی باید مبلغ 350,000( سیصد و پنجاه هزار) دلار کانادا باشد.

در این نوع از سرمایه گذاری متقاضی میبایست مبلغ 100,000( صد هزار ) دلار کانادا را به عنوان سپرده نزد دولت کانادا قرار دهد. اگر متقاضی به هر دلیلی در استان مربوطه سرمایه گذاری نکند مبلغ 100 هزار دلار کانادا که نزد دولت بوده, به هیچ عنوان بازپرداخت نخواهد شد.

امتیاز بندی در این روش :

-         سن فرد میبایست بین 21 تا 45 سال باشد.

سن کمتر از 21 سال, صفر امتیاز

سن بین 21 الی 24 سال, 5 امتیاز

سن بین 25 الی 29 سال, 10 امتیاز

سن بین 30 الی 44 سال, 15 امتیاز

سن بین 45 الی 49 سال, 10 امتیاز

سن بین 50 الی 54 سال, 5 امتیاز

بیش از 54 سال, صفر امتیاز

-         مدرک دیپلم یا بالاتر داشته باشند.

-         داشتن حداقل 3 سال سابقه کار و پیدا کردن همان شغل در این استان.

-         مدرک زبان آیلتس 3.5 تا 4.5 جنرال که در دو سال گذشته اخذ شده است.

-         متقاضی میبایست طی مدارکی که ارائه میدهد نشان دهد قصد سکونت در این استان را دارد.

3-     سرمایه گذاری در استان پرینس ادوارد

متقاضی میبایست مبلغ 275,000( دویست و هفتاد و پنج هزار) دلار کانادا را در این استان سرمایه گذاری کنند.

در این سرمایه گذاری بیزینس پلنی که به اداره مهاجرت ارائه میشود میبایست همان بیزینسی باشد که در حال حاضر انجام میدهید.

4-      سرمایه گذاری در استان برتیش کلمبیا ( ونکوور ) و یا در استان بریتیش کلمبیا ( حومه ونکوور )

متقاضی میبایست مبلغ 200 هزار تا 400 هزار دلار کانادا را به عنوان خرید یک بیزینس در این استان ها پرداخت کند.

در این روش متقاضی میبایست ثابت کند که مبلغ بالای دو میلیارد تومان در ایران دارایی دارد.

 

کبک:

محل زندگی, هر منطقه ایی از کانادا

حداقل دارایی یک میلیون و ششصد هزار دلار کانادا

سابقه مدیریتی ( مدیران ارشد) و یا مالک شرکت در 5 سال گذشته باشد.

باید برای حداقل دو نفر از پرسنل سابقه بیمه رد شده باشد.

باید مبلغ 800 هزار دلار کانادا به مت 5 سال بدون سود سرمایه گذاری کند و یا 220 هزار دلار بدون بازگشت پرداخت کند.

 

منیتوبا, نیوبرانزویک, ساسکاچوان

متقاضی باید در یکی از این استان ها زندگی کند (منیتوبا, نیوبرانزویک, ساسکاچوان)

حداقل دارایی باید 350 هزار دلار کانادا باشد.

سابقه مدیریتی ( مدیران ارشد ) و یا مالک شرکت در 3 سال گذشته باشند.

باید مبلغ 150 هزار دلار کانادا بدون سود پرداخت کنند بدون سود و یا 100 هزار دلار بدون بازگشت پرداخت کنند.

 

شرایط کلی :

حداقل سرمایه 160 هزار دلار کانادا

دو سال سابقه مدیریتی در 5 سال گذشته

پرداخت 800 هزار دلار کانادا

 

سرمایه گذاری در آمریکا

دو نوع ویزای سرمایه گذاری وجود دارد به اسم های EB5(ای بی 5) و E2( ای 2)

به شرح مختصری از این نوع سرمایه گذاری در آمریکا میپردازیم

1-       ویزای سرمایه گذاری EB5(ای بی 5)

نوع از سرمایه گذاری به دریافت گرین کارت منتهی میشود.

در این سرمایه گذاری متقاضی نیاز به داشتن مدرک زبان و سابقه ی مدیریتی ندارد.

متقاضی میبایست مبلغ پانصد هزار دلار آمریکا را در یک تجارت پر ریسک سرمایه گذاری کند.

این مبلغ سرمایه گذاری شده که پانصد هزار دلار است بعد از گذشت پنج سال به متقاضی برمیگردد (مطمئنا ازرش اولیه خود را این مبلغ از دست داده است)

2-      ویزای سرمایه گذاری E2( ای 2)

این نوع از ویزا یکی از مهم ترین ویزای های سرمایه گذاری در آمریکا است.

در این ویزا برای متقاضی دو تا پنج سال ویزا صادر میشود

متقاضی میبایست یک بیزینس قوی داشته باشد.

 FOUR

در ویزای سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی در استرالیا متقاضی الزامی به ایجاد بیزینس بلافاصله پس از ورود ندارد و میتواند بررسی های بیشتری انجام دهد (گاها ممکن است این بررسی ها تا دو سال نیز زمان ببرد) بنابرین زمانی سرمایه خود را به استرالیا انتقال میدهد که دید جامع و کاملی نسبت به امور پیدا کرده باشد. پروسه اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا نیز معمولا کمتر از یکسال زمان میبرد.

جهت کسب اطلاعات و بررسی شرایط خود با مشاوران مجرب ما در تماس باشید:

02188545324 الی 6