Call Number : ۰۲۱-۸۸۵۴۵۳۲۴-۶

ویزای ازدواج

صفحه اصلی ویزای ازدواج

ویزای ازدواج

جهت اخذ ویزای ازدواج، طرفین باید ثابت کنند قصدشان از ازدواج دریافت اقامت نبوده و مدارکی جهت اثبات آن ارائه نمایند.

ویزای ازدواج

2 سال پس از اخذ ویزای ازدواج ،در صورتی که زندگی مشترک طرفین ادامه داشت و مدارکی دال بر اثبات این موضوع ارایه دادند متقاضی میتواند جهت اخذ ویزای اقامت دائم اقدام نماید. تنها افرادی که دارای اقامت دائم استرالیا هستند و یا سیتیزن این کشور هستند میتوانند با این ویزا برای شخص دوم درخواست دهند.

ویزای ازدواج به دو دسته تقسیم میشود:

ویزای همسر: در این شرایط طرفین به طور رسمی و قانونی ازدواج کرده اند و حداقل یک سال از زمان ازدواج انها گذشته است.این ویزا موقت میباشد و اجازه کار، مسافرت و دسترسی به خدمات درمانی را برای متقاضی به همراه دارد.

ویزای نامزد:این ویزا مختص کسانی است که نامزد آنها شهروند استرالیا بوده و قصد ازدواج دارند.در این شرایط فرد به مدت 9 ماه مهلت دارد وارد استرالیا شده و با شخص مورد نظر ازدواج کند پس از آن میتوانند جهت اخذ ویزای همسراقدام نمایند.

اثبات تداوم ازدواج:

همانطور که گفته شد باید تداوم ازدواج شما ثابت شود. مواردی از قبیل :

-رابطه از لحاظ مالی

-اشتراک خانه

-جنبه های اجتماعی

-تعهد

برخی مدارک لازم جهت اخذ ویزای ازدواج:

-گواهی عدم سوء پیشینه

-معاینه پزشکی و تست سلامت

-مدرک زبان