rating
محاسبه گر آنلاین امتیازات
ارسال پیام سریع
ارسال پیام سریع
Phone White ۰۲۱-۸۸۵۴۵۳۲۴-۶
فا | En |
۰۲۱-۸۸۵۴۵۳۲۴-۶

صفحه اصلی ویزای کار

ویزای کار

شرایط اخذ ویزای کار در استرلیا

ویزای کار استرالیا

سرمایه گذاری در استرالیا و ویزای کار به هم مرتبط هستند و برای سرمایه گذاری باید این اطلاعات را داشته باشید.

ویزای ساب کلاس 482- کمبود تخصص موقت

از ماه مارچ سال 2018 دولت استرالیا ویزای کمبود تخصص موقت (TSS) ساب کلاس 482 را جایگزین ویزای کار)ساب کلاس 457) جهت مهاجرت به استرالیا نمود.

این ویزا چه اجازه هایی را به شما می دهد؟

ویزای TSS یک ویزای موقت است و دارنده این ویزا تا زمانی که در حال کار کردن برای کارفرمایی که اسپانسر وی شده ، باشد میتواند در استرالیا زندگی کند. متقاضیان این ویزا میتوانند برای همسر و فرزندان خود نیز همزمان درخواست ویزا دهند.

چه کسانی میتوانند برای اخذ این ویزا اقدام کنند؟

این ویزا دارای دو نوع کوتاه مدت و مدت زمان متوسط می باشد. در حالت اول و نوع کوتاه مدت، متقاضیان با شغل هایی که در لیست مشاغل این گروه(STSOL) امده است واجد شرایط می باشند که برای بیشتر از دو سال ویزای مربوطه را دریافت کنند. درحالت دوم و نوع مدت زمان متوسط، متقاضیان با شغل های موجود در لیست(MLTSSL) می توانند برای 4 سال تقاضای ویزا کنند. در این نوع ویزا شخص می تواند پس از 3 سال برای اقامت دائم اقدام کند.

چگونه برای ویزای TSS واجد شرایط شویم؟

مشاغل:

شغلی که کارفرما برای آن درخواست نیروی کار دارد میبایست در لیست مشاغل و مهارتهای قابل قبول (Combined list of eligible skilled occupations)وجود داشته باشد.

مهارت های متقاضی:

متقاضی بایستی مهارت های لازم در حوزه ی کاری مشخص شده را داشته باشد. علاوه بر مهارت های مورد نیاز متفاوت با توجه به شغل مورد نظر، متقاضیان بایستی حداقل دو سال سابقه کار مرتبط با رشته ی تحصیلی خود داشته باشند. در هنگام بررسی مهارت و مدارک تحصیلی متقاضی ویزای TSS ، افسر اداره ی مهاجرت مدارک کاری شخص را طبق شرایط خواسته شده از متقاضی و توضیحات شغلی موجود برای واجد شرایط بودن بررسی می کند. اگر متقاضی از کشورهای مستثنی نباشد(انگلستان، امریکا، کانادا، نیوزلند یا ایرلند)، بایستی شرایط مدرک زبان را نیز براورده کند.

اطلاعات دیگر:

سلامتی جسمانی و روحی نیز از پارامترهای دیگری هستند که برای این امر لازم و ضروری می باشد. همچنین تاییدیه عدم سوء پیشینه از همه کشورهایی که شخص بعد از 16 سالگی حداقل 12 ماه آن جا زندگی کرده در طی ده سال اخیر لازم می باشد.

چگونه می توان برای ویزای TSS اقدام کرد؟

پروسه ی اقدام در سه مرحله انجام می پذیرد:

1) کسب و کار بایستی به عنوان یک "بیزینس استاندارد برای اسپانسری"، تایید شده باشد تا بتواند دارنده ی ویزای TSS را استخدام نماید. برای اخذ این تاییدیه، باید اثبات شود که بیزینس به صورت قانونی در حال فعالیت در استرالیا میباشد. مواردی که برای اثبات فعالیت قانونی میتوان از آنها استفاده نمود عبارتند از: شناسایی ABN صحیح ، ثبت نام تجاری، ارائه ی بیانیه های کسب و کار (BAS) و صورت حساب های مالی و همچنین نشان دادن تعهد برای آموزش شهروندان استرالیای و ساکنان دائمی و رعایت شرایط کار و دیگر قوانین استرالیا.

 

2) معرفی نامه (نامینیشن)

پس از مرحله SBS (بیزینس استاندارد برای اسپانسری) ، کارفرما باید شغلی را مشخص نماید که توسط یک شهروند خارج از کشور پر شود. بعنوان بخشی از این مرحله الزامات مختلفی وجود دارد که باید رعایت شود:

تست بازار کار

برای معرفی یک کارگر برای ویزای TSS، کسب و کار بایستی تست بازارکار را نشان دهند. این تست شامل این می باشد که کسب و کار برای موقعیت شغلی تبلیغات و درخواست نیروی کار از داخل استرالیا نموده است ولی موفق به جذب نیروی کار نشده است. مدارک این تبلیغات برای پروسه اخذ ویزا الزامی است. در اغلب موارد، دو تبلیغ در 4 ماه گذشته حداقل به مدت 28 روز قابل قبول خواهد بود. اما در بعضی پرونده ها، این اسناد کافی نیست و شواهد جایگزین مورد نیاز می باشد. علاوه بر این در بعضی موارد معافیت در این مورد وجود دارد. کارفرمایان برای اطمینان از اینکه شرایط تست بازار کار را برآورده کرده اند، به مشاوره با یک مشاور حرفه ای تشویق می شوند.

میزان حقوق

حقوق و دستمزد برای موقعیت کاری معرفی شده بایستی دارای دو مولفه باشد. اولا، حقوق بایستی بالاتر از مرز و آستانه ی درآمد نوع مهاجرت نیروی ماهر موقت(Temporary Skilled Migration) باشد. این آستانه توسط DIBP هر ساله تنظیم می شود و در حال حاضر 53900 دلار به اضافه مزایا است. ثانیا، دستمزد پیشنهادی باید طبق نرخ بازاری آن شغل باشد همین امر باعث می شود که متقاضی مطمئن شود که برابر کارکنان استرالیایی در ان شغل به او پرداخت می شود.

توجه: بعضی از مشاغل تحت شرایطی قرارمیگیرند که حداقل سطح حقوق و دستمزد آن ها بالاتر از TSMIT می باشند.

مالیات آموزش

در ویزای TSS مالیات در مرحله ابتدایی به صندوق مستقل استرالیایی SAF باید پرداخت شود. این مالیات باعث می شود که کارکنان معرفی شده برای انجام کسب وکار به طور قابل توجهی گران تر باشند.

مبلغ قابل پرداخت به ازای هر متقاضی به شرح زیر است:

مبلغ مورد نظر طبق تعداد سالهایی که ویزا مورد نیاز است، همانطور که در نامینیشن نشان داده شده محاسبه خواهد شد و به طور کامل در این زمان پرداخت خواهد شد.

برای کسب وکار کوچک( گردش مالی کمتر از 10 میلیون دلار) مبلغ 1200 دلار در هر سال برای یک ویزای TSS پرداخت خواهد شد این مبلغ برای کسب وکار بزرگ 1800دلار برای هر متقاضی می باشد.

اگر کارمند تقاضای ویزای 4 ساله داشته باشد، بایستی مبلغ 4 ساله را در زمان درخواست پرداخت کند.( برای مثال، اگر کسب و کار بزرگ یک متقاضی را برای 4 سال معرفی کرده باشد، این کارفرما و کسب و کار بایستی مبلغ 7200دلار در زمان نامینیشن پرداخت کند).

3) درخواست ویزا

آخرین مرحله ی این پروسه درخواست ویزا می باشد که در این قسمت بایستی متقاضی معرفی شده شرایط لازم را که داشتن مهارت کافی در شغل مورد نظر می باشد را دارا باشد همچنین بایستی شرایط سلامت و عدم سو سابقه را نیز براورده کند.

سوالات متداول این ویزا:

کارفرمای من قبلا تحت عنوان ویزای 457 اسپانسر کارکنان دیگری بوده است، آیا می توان از این کسب و کار برای اسپانسر ویزای TSS من استفاده کرد؟

بله درخواست ویزای TSS و نامینیشن می تواند ارائه و تایید شود.

سن من بیشتر از 50 سال می باشد، آیا میتوانم اقدام کنم؟

بله هیچ محدودیت سنی برای این ویزا نیست.

من کارشناس ماهر بازاریابی هستم. بعد از گذشت 3 سال از ویزای TSS آیا می توانم اقامت ویزای خود را به اقامت دائم انتقال دهم؟

خیر، متخصص بازاریابی در لیست STSOL موجود می باشد که به این معنی است که شما راهی برای اقامت دائم ازین طریق ندارید.

آیا می توانم اعضای خانواده ام را به پرونده ویزای خود اضافه کنم؟

بله همسر و فرزندان می توانند به عنوان اعضای وابسته به پرونده اضافه شوند. فرصت تحصیل و کار بدون هیچ محدودیتی برای اعضای خانواده فراهم می باشد.

آیا می توانم ویزای خود را پس از انقضا یکبار تمدید کنم؟

بله . در مورد ویزایی که برای شغلی در درلیست مشاغل STSOL اعطا می شود ،دارنده ی ویزا میتواند یک ویزای دوساله ی TSS را مجددا درخواست کند. برای کسانی که مشاغل MLTSSL دارند، دارنده ی ویزا می تواند ویزای TSS را برای 4 سال تمدید و یا به اقامت دائم تبدیل کند.

ويزاي كار فارغ التحصيلان از استراليا (ساب کلاس 485)

این ویزا مختص دانشجویانی است که از یکی از دانشگاه های استرالیا فارغ التحصیل شده اند.

این دسته از افراد در صورتی که تمایل داشته باشند اقامت خود را در استرالیا تمدید نمایند میتوانند جهت اخذ ویزای 18 ماهه درخواست داده و در این مدت اجازه کار خواهند داشت.این ویزا به افراد این انکان را میدهد که با سابقه کاری 18 ماهه خود,جهت اخذ ویزای اقامت دائم کسب امتیاز نمایند.