rating
محاسبه گر آنلاین امتیازات
ارسال پیام سریع
ارسال پیام سریع
Phone White ۰۲۱-۸۸۵۴۵۳۲۴-۶
فا | En |
۰۲۱-۸۸۵۴۵۳۲۴-۶

تخصص و مهارت

سن

مدرک تحصیلی

مدارک استرالیا

تحصیل در مناطق کم جمعیت

مدارک تحصیلی تخصصی

دوره Professional Year

زبان انگلیسی

زبان دوم

سوابق کاری

سوابق کاری در کشور استرالیا

امتیاز همسر

امتیاز برای این سوال : 0

متقاضی کدام زیرگروه از ویزاهای تخصص و مهارت هستید؟

ویزای مستقل 189 ( اقامت دائم فدرال ) (0 امتیاز )

ویزای 190 ( اقامت دائم با اسپانسر ایالتی ) (5 امتیاز )

ویزای مشروط 489 ( با اسپانسری نواحی کم جمعیت یا اسپانسر خانوادگی ) (10 امتیاز )

امتیاز برای این سوال : 0

سن متقاضی

بین 18 تا 24 سال (25 امتیاز )

بین 25 تا 32 سال (30 امتیاز )

بین 33 تا 39 سال (25 امتیاز )

بین 40 تا 44 سال (15 امتیاز )

امتیاز برای این سوال : 0

مدرک تحصیلی متقاضی

مدرک دکترا (20 امتیاز )

مدرک کارشناسی ارشد (15 امتیاز )

مدرک کارشناسی از دانشگاه های سکشن 1 (15 امتیاز )

مدرک کارشناسی از دانشگاه های سکشن 2 (10 امتیاز )

مدرک کاردانی (10 امتیاز )

مدرک دیپلم (10 امتیاز )

امتیاز برای این سوال : 0

مدارک تحصیلی اخذ شده از استرالیا

مدارک مورد قبول: Degree, diploma, advanced diploma , trade qualification
مدت دوره آموزشی باید حداقل 2 سال تمام وقت بوده باشد و به زبان انگلیسی برگزار شده باشد.

بلی (5 امتیاز )

خیر ( 0 امتیاز )

امتیاز برای این سوال : 0

تحصیل در مناطق کم جمعیت استرالیا

اگر متقاضی در نواحی کم جمعیت استرالیا تحصیل و زندگی کرده باشد و مدرک وی مطابق استانداردهای تحصیلی باشد این امتیاز به وی تعلق میگیرد.

بلی (5 امتیاز )

خیر ( 0 امتیاز )

امتیاز برای این سوال : 0

مدارک تحصیلی تخصصی اخذ شده از استرالیا

اگر متقاضی دوره دکتری یا کارشناسی ارشد  ( شیوه پژوهش محور ) را که حداقل 2 سال تحصیلی بوده باشد در استرالیا به اتمام رسانده باشد این امتیاز به وی تعلق میگیرد.

بلی (5 امتیاز )

خیر ( 0 امتیاز )

امتیاز برای این سوال : 0

گذراندن دوره آموزشی تخصصی( Professional Year ) در استرالیا

اگر متقاضی این دوره را در 12 ماه از 4 سال اخیر در استرالیا گذرانده باشد این امتیاز به وی تعلق میگیرد.

بلی (5 امتیاز )

خیر ( 0 امتیاز )

امتیاز برای این سوال : 0

دانش زبان انگلیسی متقاضی

- مدرک آیلتس باحداقل نمره 8 در هر مهارت
- مدرک OET با حداقل نمره A در هر مهارت
- مدرک تافل iBT :با حداقل نمرات: 28 Listening, 29 Reading, 30 Writing, 26 Speaking;
- مدرک PTE آکادمیک با حداقل نمره 79 در هر مهارت
- مدرک کمبریج CAE با حداقل نمره 200 در هر مهارت

دارای یکی از مدارک بالا: ( سطح زبان : عالی ) (20 امتیاز )

- مدرک آیلتس با حداقل نمره 7 در هر مهارت
- مدرک OET با حداقل نمره B در هر مهارت
- مدرک تافل iBT :با حداقل نمرات: 24 Listening, 24 Reading, 27 Writing, 23 Speaking;
- مدرک PTE آکادمیک با حداقل نمره 65 در هر مهارت
- مدرک کمبریج CAE با حداقل نمره 185 در هر مهارت

دارای یکی از مدارک بالا: ( سطح زبان: خوب ) (10 امتیاز )

- دارای پاسپورت کشور انگلستان یا آمریکا یا کانادا یا نیوزیلند یا ایرلند
- مدرک آیلتس با حاقل نمره 6 در هر مهارت
- مدرک OET با حداقل نمره B در هر مهارت
- مدرک تافل iBT :با حداقل نمرات: 12 Listening, 13 Reading, 21 Writing, 18 Speaking;
- مدرک PTE آکادمیک با حداقل نمره 50 در هر مهارت
- مدرک کمبریج CAE با حداقل نمره 169 در هر مهارت

دارای یکی از مدارک بالا: ( سطح زبان: متوسط ) (0 امتیاز )

امتیاز برای این سوال : 0

امتیاز زبان دوم

افرادی که در آزمون ترجمه ناتی (NAATI) موفق شوند این امتیاز را کسب می نمایند. (5 امتیاز )

امتیاز برای این سوال : 0

سوابق کاری مرتبط به مدرک تحصیلی متقاضی در ده سال اخیر ( پس از اخذ مدرک تحصیلی )

بین 3 تا 5 سال (5 امتیاز )

بین 5 تا 8 سال (10 امتیاز )

بین 8 تا 10 سال (15 امتیاز )

امتیاز برای این سوال : 0

سوابق کاری مرتبط به مدرک تحصیلی متقاضی در ده سال اخیر ( پس از اخذ مدرک تحصیلی ) در کشور استرالیا

یک سال تا دو سال در استرالیا (5 امتیاز )

سه سال تا چهار سال در استرالیا (10 امتیاز )

پنج سال تا هفت سال در استرالیا (15 امتیاز )

هشت سال کار در استرالیا یا بیشتر (20 امتیاز )

امتیاز برای این سوال : 0

استفاده از امتیاز همسر

برای تعلق گرفتن این امتیاز همسر متقاضی میبایست شرایط ذیل را داشته باشد:
- سن زیر 45 سال
- آیلتس 6 در هر مهارت
- امکان اخذ ارزیابی مثبت مدارک تحصیلی و شغلی در اداره مربوطه
- کد شغل همسر و متقاضی اصلی میبایست در یک لیست قرار داشته باشد.

بلی (5 امتیاز )

خیر ( 0 امتیاز )

جمع امتیازات

65 / 0